Štúrovo Vadaš verzus Diakovce Ava

monqy
24. jún 2024

Ahojte ,neviem sa rozhodnúť medzi týmito dvoma kupaliskami ,ktoré je lepšie ,ktoré sa vám osobne viac páčilo ? Aby mali aj deti nejake vyžitie .
Viac som priklonena k Štúrovu ,ale Diakovce nám dali super ponuku na ubytovanie a teraz váham .
Chceme ísť na 4dni a ešte ani na jednom sme neboli .
Mám plán byt 4dni len v plavkách a mávať sa vo vode a blaznis sa na tobogánoch 😂

vsadeviem
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
vsadeviem
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
veronka1996
24. jún 2024

Ťažko tieto dva aquparky porovnávať. Vadas je oveľa väčší, je tam viac bufetov, reštaurácii, obchodíkov, aj v meste samotnom je oveľa viac možnosti, o susednom Ostrihome nehovoriac, tam stačí prejsť cez most. Ava Diakovce je na samote u lesa, to je tak maximálne na 2 dni, Navyše mali tam pri mojich návštevách (2020 a 2023) špinavú vodu, na hladine plávalo kadečo. Diakovce sú teda fajn na deň-dva, ale na 4 dni by som určite brala Vadas.

melanta
24. jún 2024

@monqy Vadaš. Na viac dní určite. Okrem toho sa môžete ísť prejsť do Ostrihomu, len pozor, deti tam potrebujú občiansky s fotkou alebo pas.

melanta
24. jún 2024

@veronka1996 v Diakovciach je špinavá voda stále. Bola pred prerábkou kúpaliska a teraz tiež. Padá to z tých stromov a nerobia s tým nič, nečistia to denne. Nemám kvôli tomu to kúpalisko rada, hoci ho pekne prerobili.

monqy
autor
24. jún 2024

@vsadeviem
@veronka1996
@melanta Dakujem ,tak nakoniec Štúrovo 🤩🤗 tiež som mala lepší pocit z neho

matvejka125
25. jún 2024

poradte prosim ubytko v sturove, dik

motogirl699
25. jún 2024

@monqy odporúčam ešte Dunajskú Stredu

monqy
autor
26. jún 2024

@motogirl699 Dakujem ,vyskúšame nabudúce .

monqy
autor
26. jún 2024

@matvejka125 my budeme v penzióne Mika ,mimo kúpaliska . V rámci kúpaliska už bolo všetko obsadené .
Mimo kúpaliska ,je ešte dosť voľných ubytovaní v okoli .