Slnečníky na kúpalisku Bruck an der Leitha

simsalabim
4. júl 2012

Neviete mi niekto, kto chodievate na toto kupko poradit?

Vsimla som si ze mnohi ludia maju prinesene slnecniky zapichnute v takom niecom kovovom v zemi... Kupuje sa toto zapichovatko nejako osobitne? Alebo to funguje systemom kto k nemu skor pride, ten si ho ukoristi? Ked som tam bola naposledy, presla som si polku arealu, ale volne to kovove som nikde nevidela. A potom prisla taka rakuska rodinka, pichla do zeme to kovove a sup slnecnik do toho....To si nosia vlastne? Ci sa to prenajima pri pokladni? Ako sa to vola?
Chcela by som tam s detmi vybehnut , ale v tomto pocasi asi bez slnecnika zhorime ako fakla....len neviem, kde ho zapichnut? Poradite?

alena16
4. júl 2012

To kovove poziciavaju aj spolu so slnecnikmi. Samostatne kovove myslim nepoziciavaju. Treba si to vypytat hned v tych dverach vlavo, ako vojdete dnu. Za pozicanie sa dava zaloha, myslim 1 euro, alebo 5 eur, ktore ti potom vratia, ked vratis slnecnik 🙂

alena16
4. júl 2012

@simsalabim Akurat problem je, ze ak dojdete neskoro, tak uz nebudu. My sme dosli 10.30 a a uz boli vsetky davno prec...

simsalabim
autor
4. júl 2012

@alena16
@alena16 vdaka za odpoved...snad ked tam vybehnem cez pracovny den, tak sa dake este najde.

indira
5. júl 2012

ahoj som blizko brucku a na kupalisko som tam nebola nemozem poradit my mame hofliene kupalisko dospele a detske spravili tu teraz nove sprchy co je fajn a co je lepsie je zadara 🙂 🙂 🙂 .ale dakedy ak deti vyrastu chcem skocit aj do brucku na to kupalisko ...

horana
5. júl 2012

Netreba vobec ziadny slnecnik, je tam dost prirodzeneho tiena zo stromov v areali, napr. sme boli aj dnes, ludi ako maku - statny sviatok bol citit, muz prehlasil ze vraj slovenske kupko s rakuskymi plavcikmi, fakt ze sami slovaci, zaroven jeden z najnatrepanejsich dni a pritom nebol absolutne problem najist si hockedy pocas dna dostatok miesta v prirodzenom tieni.

simsalabim
autor
6. júl 2012

@horana to sice ano, ale pokial chces mat deti na dohlad v bazene a ty na deke, alebo jedno vo vode, druhe s tebou na deke (alebo jedno na deke, ty+druhe vo vode) tak bez slnecnika to podla mna nejde. Bojim sa nechat deti vo vode same, chcem to mat pod kontrolou a v tieni. proste ich musim mat na dohlad. Ak ideme komplet rodina s manzelom, tak to neriesim, zlozim sa tam dalej pod stromy, kazdy z nas ma na starost jedno dieta, ale ked idem sama, musim to riesit takto...vcera sme tam boli uz hned po 9, bez manzela....a ver m i, ustriehnut vo vode 2 deti (vekovy rozdiel 7 rokov) nie je jednoduche, lebo kazda ma ine zaujmy a potreby. Naozaj nemozem stat pri jednej vo velkom bazene ci tom tocivom vodnom vire a niekde daleko na deke v tieni susit druhu.... Po tom, co sme boli svedkom toho, ako sa v bazene topilo dieta, uz radsej nic neriskujem. A nayvse, slnecnik si umiestnis ako potrebujes, ale prirodzeny tien cestuje a ked je kupko plne tak, ako vcera, mozes ostat bez tiena...

horana
6. júl 2012

@simsalabim : Chapem co myslis, a dobre ze ti to tak funguje ako opisujes, lebo mne by asi nie (kazda vychadzame so svojich skusenosti) lebo aj v pripade slnecnika ho je mozne dat len na jedno miesto a to nebude asi tak strategicke aby som z neho mala vyhlad na vsetky bazeny/zakutia okolo vody - teda ked napr. vidim na schodiky v plytkom bazene nevidim na vodny vir ani tobogan atd... Cize byt ja v takej situacii ze sama tam s mojimi 2 detmi (8r a 4r) aj tak by som ich postavila do siku ze sa ide naraz do vody a nazar z vody a naraz oddychujeme na deke. A ked sa aj vramci toho naraz trochu rozstratia lebo rozne zaujmy podla veku, tak uz som zvyknuta ze proste jastrim ako sokol a nervozne pobehujem... Lebo moji su taki aktivni ze by mi na jednom mieste na ktore by som dovidela aj tak nevydrzali. 🙄
Btw: boli ste vcera az do 16 tej ako dosla ta silna burka? To bol ale hromadny uprk z kupaliska, vsak?! Mojim sa toto pacilo nakoniec najviac 😀 , ledva sme stihli zbalit, bazeny sa behom 5min uplne vyprazdnili... a sadnut do auta a prietrz ako hrom!

simsalabim
autor
6. júl 2012

@horana nie, my sme sa zbalilo o 14.30 😝 Boli sme tam uz o 9, takze nam to uplne stacilo. Burku sme zazili az doma.... a slnecnik sme mali par hodin pri detskom bazeniku a tobogane, takze som videla, kym sa starsia vyblaznila...potom sme sa presunuli k viru...a tak 🙂

mici111
16. aug 2012

@horana
@simsalabim kocky a aka je tam voda? tepla ci normalna ako byva na kupku studena? myslim v detskom bazene..este som tam nebola..

simsalabim
autor
17. aug 2012

@mici111 voda je prijemne tepla, ale nie ako polievka, je taka osviezujuca... mne aj detom teda vyhovuje.