Rýchly výlet v Tatrách

diaszoky
23. mar 2022

Baby v sobotu by som chcela ist do Tatier poradte mi jednodnovy vylet neaku restiku dobru v Tatrach atd dakujem za tip

tyrkysova_kobyla
23. mar 2022

Akoze chces ist aj na turu? Akoze svojim sposobom sa da stihnut cokolvek za jeden den, aj vystup na akukolvek chatu 😀 ale tak asi klasika - Strbske pleso, pripadne od neho na Popradske.
Co sa tyka jedla, chutilo mi v kolibe Zerucha v Tatranskej Strbe, alebo ak priamo na Strbskom, tak koliba Furkotka. Alebo potom palacinky v Caffe Crepes

diaszoky
autor
23. mar 2022

@tyrkysova_kobyla praveze aj na turu na popradskom som bola minule a strbske je uz nuda nieco ine by som sla na dalsiu nieaku nenarocnu turu

katus87
23. mar 2022

My sme dávnejšie dali túru, že pozemnou lanovkou na Hrebienok, odtiaľ na Rainerovu chatu, tam sme dali čaj, odtiaľ na Zamkovskeho chatu, tam dali obed a potom zo Zamkovskeho na Skalnaté pleso, ale to už bol riadny výstup. Túra na celý deň 🙂

diaszoky
autor
23. mar 2022

@tyrkysova_kobyla s inac na skok zo strbskeho ako sa ide kde sa tam parkuje len manto velkom klasickom parkovisku?

tyrkysova_kobyla
23. mar 2022

@diaszoky z tych lahsich mi potom napada Hrebienok (+ Rainerka). Alebo potom chata Plesnivec, aj ked to uz je trosku vacsi kopec, a je trochu dalej, v Belianskych Tatrach

tyrkysova_kobyla
23. mar 2022

@diaszoky ano, na velkom parkovisku zaparkujes a potom popri plese po zltej turistickej trase

diaszoky
autor
23. mar 2022

@tyrkysova_kobyla ok tak to by mohlo byt kóko trba tura??

diaszoky
autor
23. mar 2022

@diaszoky je v blizkosti aj chata?? A mavyse vobec su chodniky uz teraz v marci otvorene?

tyrkysova_kobyla
23. mar 2022

@diaszoky ktoru teraz myslis, na ten vodopad Skok? A chodniky su otvorene, uzavera je len priamo na stity, po chaty alebo po magistrale sa chodi celorocne 🙂

diaszoky
autor
23. mar 2022

@tyrkysova_kobyla aha no aj pri skolu ci je chata a ci aj na smer plesnivec ci je nieaka chata

tyrkysova_kobyla
23. mar 2022

@diaszoky pri vodopade nie je chata a smer Plesivec len priamo vo finisi Plesnivec, cez vikendy byva otvorena

diaszoky
autor
23. mar 2022
tyrkysova_kobyla
23. mar 2022

@diaszoky za malo. Nech vam vyjde pocasie 🙂

diaszoky
autor
23. mar 2022

@tyrkysova_kobyla dakujeme😇

miulka78
23. mar 2022