Kam chodíte na výlety prípadne dovolenky s väčšími deťmi? Je veľa rezortov s programom pre drobcov, len čo so staršími súrodencami? Je niekde niečo,kde by robili "program" aj pre starších? Videla som nejaký tábor, ale hľadám skôr niečo, kde chodia rodiny s deťmi.
https://www.satur.sk/produkt/rezort-x-bionic-sp... kopec aktivit aj pre vacsie deti a dospelych...sportove aktivity,tuli kino,bowling,pri vodnom diele Gabcikovo a v rezorte poziciavaju aj bicykle a moztes aist previezt po hradzi..inak,naskok od BA,kde mozte zbehnut kuknut ...
@jarmila2010 to vypadá fajne,ďakujem za tip
@ivkamt ano,je tam super..stravili sme tam 2roky po sebe cez leto v tejto koronovej dobe...
@ivkamt my sme teda ani s malymi detmi nevyhladavali hotely s animatormi, vzdy sme si dovolenky organizovali sami (zabezpecili let, ubytko a sli sme), takze u nas sa velmi nic nezmenilo-ak ideme k moru, tak vacsinu dna travime na plazi, vecer ideme na veceru a potom prechadzky, vzdy si robime aspon jeden den vylet za pamiatkami a zvycajne striedame plaze. Ak ideme do hor, tak turistika kombinovana s pamiatkami, pripadne plavanim.
@dskjhfdlkdjhl áno, takto fungujeme už 15 rokov aj my.Neviem mozno je to tým že sme teraz stále spolu/ja som na materskej a muž pracuje z domu/. Doteraz sme s vystačili, ale posledne keď sme boli na dovolenke v lete a potom teraz v zime, tak im chýbali iné deti .. a tiež.je niekedy náročné /nielen finančne/ vymýšľať im furt program..
Mozno nejaky aquapark, turistika, escape room, motokary, paintball alebo zabavne parky. Ale vyber by som nechala aj na nich..
Uz malo co ich zaujme. Nasi ma prekvapili vyberom dovolenky v Slovenskom raji. Radi maju aquaparky este stale, tarzanie, ferraty, bobove drahy, lyzovanie, splavy, to "lietanie" pri tatralandii..bicykle a klasicku turistiku, hrady uz velmi nie..skor maju radi take akcnejsie zazitky, ak vobec...uz velmi s rodinou nechcu travit cas 🙄🤔
@ivkamt Neviem, ale s nami nema problem ist aj dospela dcera a nikdy nebol problem, len treba samozrejme pri planovani dovolenky nechat aj deti do toho vstupit a planujte spolu-nech si pohladaju, co by chceli vidiet a potom to treba akurat dobre rozplanovat.
@dskjhfdlkdjhl naši chcú ísť s nami.len to je naozaj o tom že by chceli mať aj nejakých sebe rovných pri sebe, preto som písala túto tému.pre malé deti je toho dosť, rodičia sa tiež porozprávajte, deti podobného veku sa vyhrajú..tak som myslela, či niesú podobne pobyty aj pre starších. Chodíme do aquaparkov, na hrady, dráhy, lyžovačky, turistku, dovolenky na chaty..ale len málo kedy stretneme inú rodinu s detmi ktorá sa chce zoznámiť..
@ivkamt mozno tabory, mozu sa tam stretnut s rovesnikmi
@slniecko_12 áno len to zas nieje pre nás 🙂
Teraz som nasla toto len to je len pre menšie deti https://www.wachumba.eu/rodinne-pobyty/rodinny-...
@ivkamt tak podla mna sa to vsetko dokopy neda spojit tak sby to vyhovovalo vsetkym a na 100 percent..vzdy musi niekto ustupit..alebo si dohodnite vylet s viacerymi rodinami alebo znamymi
@slniecko_12 práve takýchto známych nemáme😉 preto hľadám alternatívu. Ale ďakujem za rady 😊
Pri tomto veku detí riešime akcie spoločne s priateľmi ktorí majú deti v podobnom veku..pre našich tralalaksnie po pamiatkach a výletoch je trest...naopak opekacka grilovačka na záhrade s bazénom a priateľmi je naj aktivita..ešte aj bicykel a hubarcenie ich baví.
Všetko čo si vymenovala kam chodíte chaty, lyžovačky atď..tak to spojte s rodinnými priateľmi. Ja si neviem predstavit ísť na chatu len my..
My sme s rodičmi vždy chodili tak že sme išli aj 3 rodiny proste v lete a aj v zime na dovolenku. Takze sme vekovo boli tak rovnako vzdy sme mali vlastnú izbu a nikto sa do nas nestaral..😀
@ivkamt co tak ponuknut ich kamosom (1-2), aby sli s vami na dovolenku/chatu. My sme tak v puberte zobrali moju kamosku, o to dobrodruznejsie to bolo, ze sme sa my dve museli dopravit na miesto vlakom, urcite to bolo lepsie ako nudit sa celu dofcu. Ved to nemusite platit, treba sa len dohodnut s rodicmi deti a mozno aj oni budu radi, ze o ich ratolesti bude v lete postarane.
Spojit sa s inou rodinou? Aby mali bratranca, sesternicu? Alebo kamarata zavolat? A ideal najst miesto kde je blizko voda na kupanie, cyklotrasy alebo nejake lezenie, mozno stan na dvor pre nich na prenocovanie a deti sa zabavia hadam 🙂
@ivkamt aquaparky, túristuka, chata,