Ročný atopik a Podhájska

magdazm
17. jún 2014

Mamičky,
chceli by sme ísť so sestrou na výlet s deťmi do Podhájskej. Ale synovec je atopik a v auguste bude mať ešte len rok. Má niekto skúsenosti, či je táto voda pre neho vhodná?
Ďakujem za odpovede 🙂
Magda

bar12
18. jún 2014

@magdazm ahoj, lepsiu vodu pre neho ste ani nemohli najst 🙂 my sa tam chystame uz rok a nejak sa nedari vychystat, ale teraz cez leto urcite pojdeme! Maly ma 1,5 roka...

veronka
18. jún 2014

My chodime kazdy rok, syn sa tam vzdy vyblazni a je tam ovela lepsia voda ako na obycajnych kupaliskach, ta voda moze len pomoct, nie uskodit, takze urcite chodte, neobanujete.

crazybabenka
18. jún 2014

@magdazm my tam s malou chodíme každý rok aspoň 3x ....vždy jej to vylepší ekzém tak...že máme 3-4 mesiace pokoj.....len pozor.....tá "termálna slaná voda" je horúca......a deti tam nesmú....resp. v tých vnútorných......ale zase je tam v aquamaríne spravený aj detský bazénik s touto vodou.....a nemočia si v nej otlaky dôchodci 😀 😀 😀 ale videla som aj menšie bábätká v tom vonkajšom teplom slanom

magdazm
autor
18. jún 2014

Ďakujem za odpovede 🙂 vyskúšame,ak to takto zázračne funguje, budem synovca vidieť viackrát do roka 🙂 už teraz sa teším 🙂

bar12
23. jún 2014

@magdazm vcera sme tam boli aj s nasim 1,5 r synom a parada! Boli tam deticky od cca 3ch mesiacov 🙂

bizuka
30. jún 2014

tá voda pre detičky super, aj my sme tam chodili s malým,,,,,teraz nemusíme klop,klop

456456
3. júl 2014

My sme boli tento rok, synček super. Močil sa celý den vo vnútorných bazénoch, koža reagovala úplne v poriadku. Bazén detský je podľa mňa veľmi malý, ale koľko ľudí si tam dokázalo nohy omáčať bolo až neuveriteľné. Aj som sa im snažila povedať, nech si tam nohy nemočia, ukazovala odkaz na stĺpe, ale boli to Maďari a vôbec mi nerozumeli 😀 Rezignovala som ale ma to vytáčalo 😀 . Boli sme ešte mimo sezóny, tak si neviem prestaviť ako to tam teraz frčí.