Resort Villa Betula

kikina84
13. júl 2014

ahojte,chceli by sme navštíviť po lete tento resort,rada by som počula Vaše skúsenosťi,zážitky..hlavne ma zaujíma čo všetko v okolí pre decká je a čo sa tam dá robiť,aké atrakcie sa tam nachádzajú..s čím máte dobrú skúsenosť a naopak..Rada sa dozviem aj ohľadne campingu v tomto resorte,kto má akú skúsenosť.
Ďakujem za typy 😎

kvietok23
26. júl 2014

Ahoj my sme prave v tomto resorte takze sa kludne vypaj ale vsetko je tu na 1* 🙂
@kikina84

kikina84
autor
26. júl 2014

@kvietok23 mna by zaujimalo co vsetko sa v okoli da robit so 4 rocnym dietatom..na stranke to dost ospevuju,ze je tam bohaty program,tak chcem vediet ci je to pravda,ci to nieje len o par preliezkach a jednej trampoline,ale co vsetko sa da priamo v resorte,alebo v okoli robit 🙂 dakujem pekne

kikina84
autor
23. aug 2016

@kvietok23 ahoj tak ako sa vam pacilo? mas nejake info ? dakujem

kasiopeja01
13. feb 2017

Prosim vas bol niekto z vas ubytovany v stanoch alebo karavanoch. Mame 3 a 6 rocne deti a premyslam, ze by sme sli do stanu. Len si neviem predstavit, ci budeme stihat utekat na zachod a v akom bude stave, kedze bude asi pre vsetkych aj so sprchami. A tie stany neviete v akom su stave? Dakujem

katkasofi
13. feb 2017

@kasiopeja01 ah0oj. V stane nie, ale v karavane áno. My mame však nás karavan.betula prenajíma aj ich vlastný. Za mňa určite doporučujem. O sprchy a WC sa neboj, sú vždy v perfektnom stave... ak máš ešte otázky, kľudne sa spýtaj. My chodíme do betule často ☺ je to naša srdcovka

kasiopeja01
13. feb 2017

Dakujem, urcite sa este ozvem 🙂.

kasiopeja01
13. feb 2017

@katkasofi
Este sa teda opytam, kolko sa plati za zaparkovanie vlastneho karavanu? Lebo ten letny balik pre celu rodinu stoji 1000 eur na tyzden, co mi pride dost drahe

mizulienka
24. júl 2017

ahojte maminy, prosim vas, ake su tam indorove aktivity v penzione? Mame tam ist tento tyzden a ma byt zle pocasie...ideme na 4 dni

adriannasvk
24. júl 2017

Vo vnutri je velke indorove ihrisko kde mahu aj dozor,ktory robi detom program. Boli sme tam minuly rok,syn nechcel ist domov😀

mirdan
24. júl 2021

@katkasofi ahoj Katka… koľko to prosím vychádza s vlastným karavanom na deň? Je to tých 69 a 12za dospelého 25 za dieťa či to je už v tej cene 69? Nejak sa v tom nevyznám …