Ahojte maminy. Vyuzili ste niektore rekreacne poukazy, konkretne Edenred dovolenkovu kartu aj v cestovke na zajazd k moru? Da sa to? Vdaka 😊
Musis ho použiť u nas na Slovensku, nie v zahranici
@kristinajo
@pribinak Ano baby, ja poznam pravidla, nedavno som ale videla reklamu od Ferrotour, ze sa daju rekreacne poukazy pouzit aj na zajazd k moru. Tak reku ci s tym ma niekto aj realnu skusenost? Vdaka.
neviem teda aka to bola reklama (lebo mi to google nenasiel) ale teda primarna myslienka rekreacnych poukazov bola prave kvoli zvyseniu domaceho turizmu (druha vec je, kto na tom realne zarobi 🤷), takze pochybujem, ze by sa to dalo nejako obist, jedine nejako nelegalne - tak ako ked si za stravne listky niekto kupi v tescu aj cigarety vo velkom nakupe 😅
@natynka128 nedá sa to, len na Slovensku
@natynka128 neviem akym stylom by to niekto skontroloval, ked kartou bolo platene slovenskej cestovke..
@jana_eyre_2 ja som kupoval cigarety ze dezanerky priamo v krcme. A este boli radi, ze za 2,80 cigy dostali 3,30€ listok
@natynka128 nie rekreačný poukaz môžeš pouzit len na SK, Edenred nepoznám možno tam sú iné pravidlá.Muz mal tiež nejaký typ poukážky v práci a dalo sa to použiť do zahranicia
@natynka128 na stránke Edenred máš napísané, že len Slovensko možno Ferrotour ponúka aj slovenské pobyty a Ta to zmiatlo.
@jana_eyre_2 prečo, že kto na tom zarobí?podľa mne je to veľmi dobrá vec veľa ľudí nedostáva 13,14 plat a aspoň malý bonus od zamestnávateľa.
@eliska13 no ved ja sa nestazujem, tiez sme to vyuzili.. ale kedze ten kto to vymyslel je taky, aky je, nejako neviem uverit, ze to robil s cistym umyslom urobit slovakom dobre.. 🤷
@arcticcode len cigarety a alkohol sa za stravne listky kupovat nesmie - to uz ako to v krcme zauctovali je druha vec..
@jana_eyre_2 to uz mna nezaujimalo. Pre mna bolo podstatne, ze som mal 16 a mal som co kurit 😀 ci uz oni si to zauctovali ako cipsy, alebo ako pizzu ma netrapilo
Rekreacny poukaz mozes pouzit len na pobyt na Slovensku