Ranč pod Babicou

nim
2. jún 2024

Ahojte,boli ste na ranči pod Babicou niekto? Mala by som pár otázok 🤗 ďakujem

lynda888
2. jún 2024

@nim skús sa opýtať. Chodievame tam 🙂

nim
autor
2. jún 2024

@lynda888 ďakujem 🤗. Dcéra sa tam chystá na koncoročný výlet, budú dve triedy a chcela by som vedieť, či sa v tom parku nachádza samostatné wc bez toho,aby išla do reštaurácie,viem že je to oddelené, už veľmi dávno sme tam boli,tak si to nepamätám.

lynda888
2. jún 2024

@nim jedno WC sa nachádzalo aj v oblasti, kde boli kone. Vlastne za jazerom, resp.za preliezkami vpravo.
Ďalšie WC boli veru až v reštaurácii.

11mirka22
2. jún 2024

@nim áno, je wc pri ihrisku. Aj do restiky sa dá ísť na WC. A videla som tam aj toy toy, ale to je des.

nim
autor
2. jún 2024

@11mirka22 baby a je to wc nejaké normálne? Totižto dcéra má silnú arachnofobiu a ešte nikdy nebola takto v prírode na výlete bez nás,ona vlastne ani nechce ísť kvôli tomu,len sa snažím zistiť čo najviac info,aby som ju upokojila,ona má s týmto hrozný problém, koľkokrát ani v škole nejde na wc,lebo tam zbadá pavúka a drží to až domov a to chodí do družiny o 7 ráno a domov o pol štvrtej zo školy. Chodíme aj na nefrologiu kvôli tomu, nedá si to vyhovoriť,proste arachnofobia je silnejšia. Sú prosím tie WC také,neviem ako by som to napísala -menej prírodné?

tehotna40
3. jún 2024

@nim ahoj wc pri hrisku boli úplne v pohode čisté , ale asi ta nepoteším lebo sme tam boli tak 3 týždne dozadu a tieto wc boli zatvorené a boli otvorené len tie toy toyky, tam som sa neodvazila ísť a chodili sme do restiky. Véd to nieje ďaleko neviem koľko má dcéra rokov. Určite s nimi nebude len jedna učiteľka, takže ak poprosí určite ju zoberú do tej reštaurácie, treba povedať triednej co je vo veci, úplne jej rozumiem ja mam takúto fobiu z ôs a sršňov.

nim
autor
3. jún 2024

@tehotna40 má 7 rokov a je dosť introvert, dúfam, že to zvládne, ďakujem.

zuzlaka
3. jún 2024

@11mirka22 Ano, my sme mali raz moznost vyskusat si tie toy-toyky, bola to cista katastrofa. 😂 Odvtedy som si povedala, ze uz na takyto typ verejneho wc nevkrocim, radsej do restauracie sa ist normalne, slusne spytat. 😀

iren88
3. jún 2024

My sme tu boli už viackrát, za nás super, veľmi sa nám tu páči, pre deti je to krása. 🙂 Teraz nedávno tam vlastne pribudla aj taká možnosť, že tie zvieratká viete aj kŕmiť, to predtým nebolo. 😇

322sima123
3. jún 2024

@nim áno aj my tam chodievame a sme spokojní, až na tu ich kuchyňu

elanor
3. jún 2024

@322sima123 nedobre varia, ci? lebo chceli by sme ist na cely den, a celkom sa nam pozdavalo, ze maju aj restauraciu, co vela inych "fariem" nema, a dost to teda chyba, ked sa nieje ani kde najest.
Tak ma trosku teraz zarazil tvoj koment.

322sima123
3. jún 2024

@elanor my sme minulý rok veru neboli spokojní s pizzou, aj známi to hovorili, možno sa to zmenilo, neviem, treba asi skúsiť 🙂

tehotna40
3. jún 2024

@elanor normálne jedlo dosť drahé a pizza ,ktorú robia len cez víkendy nieje dobrá,aj my chodíme na ranc pravidelne ale teda pizzu sme mali len raz a viac nie. Vacsinou stavime na klasiku syr hranolky, mäso ryza, natom sa nedá toho veľa pokaziť.