Rabkoland - skúsenosti

hranolka22
8. júl 2015

Boli ste tam teraz niekto? ako to funguje s cenami? platí sa vstupné a potom atrakcie už nie? alebo ako?lebo na nete som našla rlzne info a tak neviem. Ďakujem za info

janka257
8. júl 2015

Ahoj, my sme tam boli pred mesiacom. Zaplatis vstupne, dostanes farebny naramok na ruku a potom sa uz na atrakcie neplati. Jedine na take, kde sa vhadzuju mince - tie auticka, alebo vrtulnik, bager.... Vstupne vychadza v prepocte tusim nejakych 7 eur. Da sa platit aj eurami

hranolka22
autor
8. júl 2015

super,vstupné je teraz na nejakom zľavovom portáli za 5 eur takže to je super,ja som myslela či to nie je tak,že aj vstupné aj atrakcie.a dá sa tam aj pre skoro 3 ročného niečo?

janka257
8. júl 2015

Väcsina atrakcii je pre mensie deticky, urcite aj 3-rocny si pride na svoje 😉 😉

hranolka22
autor
8. júl 2015

super,tak ďakujem za info 😉

lenkaa222
13. júl 2015

@hranolka22 je to tu este aktualne??vdaka...

hranolka22
autor
13. júl 2015

@lenkaa222 my sme tam ešte neboli 🙂

cory
21. júl 2015

@janka257 ahoj,a ake su ceny na tie mincove atrakcie? a na ake atrakcie napriklad ste neplatili?

zuzkalika
8. aug 2015

ahoj 🙂 mozu ist aj rodicia na atrakcie ci musia deticky sediet same?

janka257
8. aug 2015

@zuzkalika Na väcsinu mozu ist aj rodicia, ale napr. na taky konikovy kolotoc som nemohla ja sadat k malej ale stala som pri nej, aby nahodou nevypadla

swwan
15. aug 2015

@janka257 ahoj,mňa by zaujímalo,či kontrolujú vek a výšku ako to je uvedené na nete. Neplatí sa ani do toho pravidelného domu? Aký ste mali z výletu dojem? Je to pre menšie alebo už väčšie deti? Dá sa tam i niečo kúpiť? Naše decká všade zaujímajú len stánky 😀 dakujem

zuzkalika
15. aug 2015

@swwan je tam len jeden obchodik nic moc tam nemaju. Do domu sa neplati. Podla mojho nazoru je to pre take stvorrocne deti. My sme boli tento pondelok s dvojrocnym a teda mohli sme ist s nim len na jeden vlacik a auta. Vsade inde nam vraveli ze musi ist sam takze nesiel nikde. Inak je to tam dost male.

manee
15. aug 2015

My sme boli teraz v stredu. Eurami sa platit priamo neda, ale v arealy je kantor, tam sa zmenit. Mali sme so sebou deti 4, 7, 9, 16, a dospeli a vyblaznili sme sa vsetci. Boli sme tam sest hodin a nuda nebola. Super, ze na jednu atrakciu aj viackrat sa dalo. V tyzdni ani velke rady pred kolotocmi neboli. Dva stanky na jedlo, jedny suveniry, zmrzlina bolo akurat. Je to sice male, ale fakt sme mali stale co robit. Jedine negativum bolo, ze nebolo ziadne znacenie po ceste. Bez navigacie by sme nenasli. Az ked sme zaparkovali, tak sme si boli isti, ze sme spravne. Vrelo odporucam!

swwan
25. aug 2015

@manee ahoj,chcela by som Vás poprosiť o info,ked ste prišli do Rabky,akým smerom ste išli?Dakujem

katkaslamka
25. aug 2015

Ahoj My sme boli teraz v sobotu detičky 3,2 a 1,5...vrelo odporúčam...každé si našlo svoje......boli sme tam od cca 11,00 do 17,00 a ešte stále neobehli všetko, ani nemohli môj syn sa len 1,5 hod. vozil dookola na kolotoči hihi a aj pre rodičov je to super...s manželmi sme sa striedali, chvíľu bavili deti oni a my sme blbli a potom opačne...určite neobanuješ...pri vstupe majú meter 120cm - detičky do 85cm zadarmo potom za 1zloty cca 0,25€...na rok sa chystáme znova...určite ideálne pre 2-5 ročné deti...veľa rozprávkových postáv, 1 stánok s jedlom, 1 zo zmrzlinou a 1 so suvenírmi ...ceny ok dali sme si 4x kur. mäso a hranolky cena cca 13€ a porcie také že aj chlapom stačili...len treba dávať pozor na počasie ak prší je zavreté...želám super zábavu, ak máte voľné, zveziem sa hihi 😅

cukruszuzka
25. aug 2015

@katkaslamka prosím vás na tie kolotoče čo tam sú saplati či len na niektore?Načo sa napriklad neplatilo?

1jahodka
25. aug 2015

@hranolka22 kde to je a čo to je?

cukruszuzka
25. aug 2015

@1jahodka je to v Poľsku zabavný park 🙂

zara0201
25. aug 2015

@cukruszuzka Plati sa iba na tie mini co byvaju v nakupnych centrach- napr. mini vrtulnicek, 2 zlote. Ale je tam mnozstvo kolotocov takze na tych par platenych vobec sa netreba drzat, na tych sme ani neboli, oproti tym ostatnym boli v podstate nezaujimave. Idealne pre deti 3-10 rokov. Nesuhlasim s tym ze je to male. Boli sme tam skoro 6 hodin, na niektorych co sa nam pacili aj 3x. Na niektore sme kvoli veku nemohli. Ale na 90% kolotocov sme sa dostali, syn ma 3 a pol roka. Ziadne fronty, ochotny personal pustil kolotoc aj s tromi detmi. Vek az tak prisne nekontroluju. Listky sme mali zo zlavoveho portalu. Urcite odporucam, pojdeme zase. U nas sme na jarmoku dali za 10 minut kolotocov 5 euro, tam sme za 5 euro sa krutili do odpadnutia cely den. V parku su okrem kolotocov pohyblive soch- naucny chodnik rozpravok, po stlaceni hraju, hybu sa a spievaju. Zdarma. Okrem toho je tam velke preliezisko- take tie rury. Dva fast foody, cukrova vata, popcorn, zemiakove spiralky, zmrzlina, jeden /trapny/ suvenirovy obchod. Po celom parku vsade lavicky na oddych...Isli sme cez Trstenu, Jablonku, Spytkovice, ked sa vojde do Rabky treba zist z kopca po pravej strane dole co centra k trznici a kostolu. Je pravda ze je to zle znacene ale v podstate sme nebludili. Pred parkom je zdarma parking. Boli sme v juli, doteraz radi spominame a dookola si pozerame fotky.

lucka1987
25. aug 2015

@zara0201 ako tak citam, tak super tam je. my sa tam chystame teraz v sobotu, len dufam, ze bude dobre pocasie a nprekazi nam vylet prsanie

cukruszuzka
25. aug 2015

@zara0201
ďakujem 🙂 tak potom to je súper,ja som volala sesternici ta je z Polska boli tam pred 8 rokmy tak sa platilo za kolotoče preto som si to chcela overiť 🙂 naše deti maju 2, 5, 8 tak hádam si to užiju 🙂 my pôjdem cez Nowy targ je to niejakých 52 km takže nič extra 🙂 ešte raz Ďakujem

zara0201
25. aug 2015

@lucka1987 No my sme uz boli kadekde ale toto bolo super. Budete spokojni. Najmä ked sa zvazi pomer ceny a kvalita. Je to ozaj za par supiek- My sa chystame opat prveho septembra. Berieme aj starkych, nech je sranda.

zara0201
25. aug 2015

@cukruszuzka Myslim si ze Tvoje deti su v idealnom veku na tie kolotoce. Pre kazdeho tam je vela zabavy. My sme cez zlavovy portal mali vytlacene listky a tie nam hned zamenili za naramky. Pri vstupe nalavo su udrziavane toalety. Myslim si ze Vy ak pojdete cez Targ tak pridete z inej strany na tu zvlastnu krizovatku na relativne strmom kopci- budete odpocovat doprava dole kopcom a ked zidete dolu kopcom tak dolava ku kostolu a trznici. Plati (doplaca) sa tam ozaj uz len ked tak za tie voloviny, ale to deti nepotiahne ked su tam ine kolotoce. Nebudes platit za vrtulnicek hore dole ked mas predplatenu napr. 100 husenkovu drahu...Tie doplacane boli prazdne. Treba sa ist potom previezt napravo od vchodu cirkusovym autickom (to je trosku zasite) a na konci urcite strasidelny zamok.

lucka1987
25. aug 2015

@cukruszuzka kedy idete ? aj my ideme cez targ. nevies ci su tam teraz v sobotu aj trhy ?

zara0201
25. aug 2015

@lucka1987 V Targu su vzdy v sobotu trhy. Ale ak mozem odporucit, treba sa okrem trhov stavit urcite v Biedronke- to je ako nas Lidl. To je ina pecka.

cukruszuzka
25. aug 2015

@lucka1987 asi v nedelu ;) a trh bude v sobotu len 15.8 nebol lebo bol sviatok co vela slovakov asi nevedelo ;) a biedronka sa isto oplati ja tam nakupujem vsetko ;) iplati sa a dokonca sada uz platit kartou aj kwd menia mwnsim kerzom.ak sa nahodoy opytaju pri plateni kartou ci eura alebo zlote tak treba povedat zlote ;) nwviem preco ale tak je lepsi kurz

domov2
25. aug 2015

Boli sme minulý týždeň v Rabkolande. Bolo tam úžasne. Vstupné sme platili po prepočte 8 eur na jednu osobu. Prišli si hlavne na svoje deti. Sú tam rôzne kolotoče, stašidelný hrad, smiešny dom, rôzne autičká atď... - tie sa už neplatia, je to zahrnuté vo vstupnom. Dá sa tam aj najesť, strava sa platí - ponúkajú hranolky...
Ja osobne môžem len odporučiť, boli sme veľmi spokojní, a nabudúce ideme opääääääť. 🙂 🙂 🙂

cory
25. aug 2015

@zara0201 co tam maju rake dobre v tej biedronke?

zara0201
26. aug 2015

@cory Vyrobky este lepsie a rozmanitejsie ako v Lidli. velka cast z nich je tiez nemecka. A ceny nizsie ako v nasom Lidli. Chodime najma na masove a mliecne vyrobky.

cory
26. aug 2015

@zara0201 plienky tam maju v akych cenach, nevies? lacnejsie ako u nas v Lidli?

lucysl
26. aug 2015

@cory maju tam plienky zn. Dada, my sme ich kupovali a boli sme spokojni, bolo to tak pred rokom, takze si presne ceny nepamatam, ale boli sme spokojni aj s kvalitou aj cenou 🙂