Prvá jarná túra

14. mar 2022

Už 2 mesiace máme s partiou naplánovanú našu prvú v tomto roku. Na začiatok nič náročné max. 10 km k výhliadu veži a späť. Na takéto túry chodia s nami bežne aj dôchodcovia a malé deti.
Problém je v tom že som mala minulý týždeň pozitívny test, som očkovaná, príznaky minimálne.Deťom už skončila karanténa. Mne končí v stredu. Deti sa už veľmi tešia. Každý v mojom okolí čo to prekonal mi hovoril ako bol ešte unavený aj mesiac no ja nič také necítim.Netuším či zvládnem tu našu túru v sobotu.

mima1
14. mar 2022

A chces pocut co? Ci to zvladnes?
To asi nikto nevie ako sa citis a ako sa budes citit v sobotu

michaela.g
14. mar 2022

neviem co mate na plane, tak to zmente a dajte nieco nenarocne...

luccija
14. mar 2022

Ja by som nešla

pinaofina
14. mar 2022

Sobota je ďaleko… uvidíš ako sa budeš cítiť štvrtok- piatok. Ak idete normálnym tempom a je to taká “zahrievacia” túra, tak by som šla, pokial by som sa deň-dva predtým cítila fajn

zuzubb007
14. mar 2022

Ja som o tyzden po korone normalne cvicila jumping co je mega tempo a intenzita, a este viac energie som mala takze je to individualne podla mna ak ti nic nebude das aj turu lavou zadnou

stastna17
14. mar 2022

to je na tebe, bud sa citis slabo alebo si namyslas ze sa mozes citit slabo. naplanujte si lahsi vylet aby boli aj deti spokojne aj ty vladala.

autor
14. mar 2022

@stastna17 v sobotu som normálne upratovala a umyla okná, v nedelu varila piekla dnes obštikala kričky na záhrade

stastna17
14. mar 2022

tak ak nepocitujes unavu tak nemyslim ze by si nemala zvladnut turu. My sme boli tiez po korone sice pomalsie aj sme sa zadychali ale pomalym tempom, cerstvy vzduch iba pomoze .