Mile mamicky, tuto temu zakladam pretoze by som chcela najst podobne bazeniky pre babatka ako je Hotel Cingov v Spisskej Novej Vsi, tam chodime k babke a byvame pri Piestanoch a tu take nieco nemozem najst, teda v rozumnej cene, tak by som bola rada keby ste tie co o takom niecom viete poradili, mozno aj ine mamicky by chceli ist s babatkami do bazenov vhodnych pre nasich drobcov a nevedia kam. Zacnem teda ja s nojou skusenostou
Hotel Cingov, Spisska Nova Ves
5 EUR na osobu babatko zdarma, mozte tam byt 4 hodinky, voda ma 32 stupnov, je uplne super, malicka sa v nej vyblazni, splna prisne hygienicke pravidla, maju tam aj plavanie pre babatka kurz, ale aj mimo tohoto kurzu sa da ist plavat aj ked nieste ubytovany na hoteli. Nechodi tam vela ludi takze to nieje ako na plavarniach ze hlava na hlave.. Vacsinou ked sme sli tak sme tam boli bud same alebo s 2-3 dalsimi ludmi. Satna je super vybavena pre babatka, je tam asi 5 prebalovacich pultov zavesenych na stene, cestovna postielka kde si mozete babatko dat ked chcete ist do kabinky sa prezliect, kabinka je vedla postielky, satne su spolocne, co je podla mna vyhoda ked idete s partnerom tak vam moze drobca podrzat, podlaha v satni je vyhrievana, to viem naisto a niesom si ista ci aj okolo bazena nieje vyhrievana podlaha. Dufam ze som dala vsetky informacie ktore by sa mohli niekomu zist.
Napiste prosim ak niekto viete o inych bazenoch vhodnych pre babatka na Slovensku ;) pekny den vsetkym
Ahojte, pekny baby friendly hotel je hotel Remata, odporucam pobyt Zimna rozpravka s baby plavanim
Mamičky, tatinkovia, starí rodičia!
Už od nedele 23.8. - 27.8.
Wellness Hotel Patince**** a Aqua baby klub Mobík si pre Vás a Vašich malých nezbedníkov pripravili škôlku plávania detí a bábätiek plnú šantenia. Takže ak ešte Vaše dieťatko nevie plávať, je najvyšší čas sa s ním prihlásiť ! Čo nevidieť je tu už začiatok pobytu, takže šup - šup prihlásiť sa nech sa Vaše malé budúce plavecké eso už môže tešiť na čľapkanie u nás smile – emoticon
Zial nic take podobne nepoznam, ale toto ma neskutocne nadchlo, idem si to hned pozriet. AJ ja by som prijala nieco podobne, no neviem na nete nic najst. 🙂