Predáte lístky na Spievankovo do Bratislavy na 6.12. alebo 7.12.2012?

elly2009
4. dec 2012

Ahojte. Neskoro som sa zobudila, ale chcem sa opytat, ci niekto ma listky a nemoze ist.
Zaplatim aj viac za listok ako bola jeho povodna cena.
Potrebujem pre dceru. Asi aj pre seba. Neviem ako sa to kupuje.
Poradte a napiste ak chcete niektora predat. Dakujem

mirka285
4. dec 2012

@elly2009 potrebujes dva listky aj pre seba aj pre dceru...

elly2009
autor
4. dec 2012

Ok, dakujem. Neviem, kolko stal listok ale zaplatim aj viac. Len viem, ako by sa dcera potesila. Nie je niekto, kto nemoze ist a predava???? Dakujem

elly2009
autor
4. dec 2012

@materina_duska Dakujem Ti, to som uz pozerala. Ten pan pravdepodobne vykupil listky a predava ich za 16E kus!!!!!!!
Dal si na tom 100%!!!!!!!

materina_duska
4. dec 2012

@elly2009 Nuž, neuznávam to, ale mali ste rovnakú štartovaciu čiaru 😀

bond348
11. feb 2013

😢 😢 Zenusky nevykupijte listky na spievankovo po 20ks tak ako to bolo naposledy v hoteli Devin , p.Canaky co tak obmedzit pocet kusov listkov na osobu na 2ks? Neni normalne aby aj tie riaditelky sukromnych skolok vykupovali listky , co potom za nekrestanske peniaze tym detickam skolkach ponukaju? 😒

redusik
7. jan 2014

JA byt tak ziadanym interpretom ,sama by som tie listky predavala za dvojnasobok na nete,,,sak preco by mal na mojom diele inkasovat nejaky spekulant...sa nestacim cudovat aky osial 🙄 my sme to tiez nestihli ,ale ked to vidim kaslem na to🙂

rainee
15. jan 2014

tiez mam akosi pocit ze bezny clovek sa po listky na spievankovo uz ani nedostane 😒 chcela som na vystupenie na 20.1. denne som pozerala ticketportal a najprv bolo ze sa nepredava a po par hodinach uz boli vykupene...ale na druhej strane chapem ze su vychyteni a ked maju koncertovat po celej SR + zahranicie tak nestihaju pokryt dopyt, co uz. hadam budu mat aj nejake verejne vystupenia bez vstupeniek, par takych minuly rok bolo napr. pred nemenovanym obch.domom 😉

surcova
10. apr 2015

Nevie nie kto kde są daju rezervovat list na spievankovo

matuska8
5. dec 2019

Nepredáva náhodou niekto 3-4 lístky na vianočný koncert spievankovo v BA? Poprosím iba originálne ticketportal. Ďakujem