Ahojte. Neskoro som sa zobudila, ale chcem sa opytat, ci niekto ma listky a nemoze ist.
Zaplatim aj viac za listok ako bola jeho povodna cena.
Potrebujem pre dceru. Asi aj pre seba. Neviem ako sa to kupuje.
Poradte a napiste ak chcete niektora predat. Dakujem
Ok, dakujem. Neviem, kolko stal listok ale zaplatim aj viac. Len viem, ako by sa dcera potesila. Nie je niekto, kto nemoze ist a predava???? Dakujem
@materina_duska Dakujem Ti, to som uz pozerala. Ten pan pravdepodobne vykupil listky a predava ich za 16E kus!!!!!!!
Dal si na tom 100%!!!!!!!
@elly2009 Nuž, neuznávam to, ale mali ste rovnakú štartovaciu čiaru 😀
😢 😢 Zenusky nevykupijte listky na spievankovo po 20ks tak ako to bolo naposledy v hoteli Devin , p.Canaky co tak obmedzit pocet kusov listkov na osobu na 2ks? Neni normalne aby aj tie riaditelky sukromnych skolok vykupovali listky , co potom za nekrestanske peniaze tym detickam skolkach ponukaju? 😒
JA byt tak ziadanym interpretom ,sama by som tie listky predavala za dvojnasobok na nete,,,sak preco by mal na mojom diele inkasovat nejaky spekulant...sa nestacim cudovat aky osial 🙄 my sme to tiez nestihli ,ale ked to vidim kaslem na to🙂
tiez mam akosi pocit ze bezny clovek sa po listky na spievankovo uz ani nedostane 😒 chcela som na vystupenie na 20.1. denne som pozerala ticketportal a najprv bolo ze sa nepredava a po par hodinach uz boli vykupene...ale na druhej strane chapem ze su vychyteni a ked maju koncertovat po celej SR + zahranicie tak nestihaju pokryt dopyt, co uz. hadam budu mat aj nejake verejne vystupenia bez vstupeniek, par takych minuly rok bolo napr. pred nemenovanym obch.domom 😉
Nevie nie kto kde są daju rezervovat list na spievankovo
Nepredáva náhodou niekto 3-4 lístky na vianočný koncert spievankovo v BA? Poprosím iba originálne ticketportal. Ďakujem
@elly2009 potrebujes dva listky aj pre seba aj pre dceru...