ahojte, nevite o nekom kod by mel zajem o dva listky na Spievankovo v Senec zitra o 10hod.?
Tak "problem" je vyreseny🙂)G.
@ggabriela Dobry den prosim vas mate ešte tie listky na spievankovo v Senci ? dakujem za odpoved
Dobry den,uz jsem domluvena s maminkou, co se ozvala uz v pondeli, ale vzhledem k tomu, ze se to presunulo na 13.2. dam vedet, pokud by se ze strany maminky neco zmenilo.G.
@ggabriela ok dakujem velmi pekne možete mi potom zavolať pošlem vam do spravy moj telefon
Mal by niekto zaujem o dva listky na prelozeny koncert Spievankova v Senci 12. 2. 2013 o 17,00 hod.? Nevyhovuje nam termin. Listky stali 6 €/ks.
@zuzana1980 zdravim, mam zaujem, poslala som vam IP
Este má niekto lístky na Spievankovo na predaj??
Kupim listky na spievankovo 22.2. v BA. ponuknite
kupim listky na spievankovo do Šale...datum 13.2.2013..
Predam listky na spievankovo na 4.4 do michaloviec.
&Ahojte nema niekto na predaj listky do Presova, Michaloviec alebo do Kosic??? dakujem
dobry večer mala by som zaujem o 2 listky som z Mi kedy by bolo možne sa dohodnut?
dobry den.prosim vas este nejake listky na predaj v okoli Pk.SC
Prosim vas nepreda niekto 2 listky na Spievankovo 17.5. Bojná ?
Prosim Vas preda niekto listky na Spievankovo v centre Rafael v stredu 21.5. Bratislava?Prosi
Bohuzial potrebujem k tomu aj dospely, ale diky 🙂
Ahojte, mám 4 vstupenky na šou Fíha Trlalala, v Priepasnom 28.júna 2014 o 15-tej hodine...kto má záujem, napíšte mi do správy... 😉
KUPIM 2 listky na FIHA TRALALA v Novych Zamkoch 22.6.2014.Prosim zavolajte 0915/ 775369
kupim dva listky na fiha tralala v sali na 7.7.2014.ďakujem veľmi by sme sa tešili
Kupim 2/4 listky na Spievankovo v Bratislave v Zkadlovom haji bud na oktober, november alebo december 2014 !!!! Mala je do nich blazon...☹ a normalnou cestou sa k nim neviem dopracovat....☹
kupim dva listky na Spievankovo v BA, termin je jedno kedy.
aj jááááááá aj jááááááááá kúpim..v BA
Ahojte, mám 4 voľné lístky na koncert do Smoleníc na SPIEVANKOVO, na 27.9.2016 o 17:00. Nie sú všetky 4 pri sebe ale 2 a 2. Ozvite sa, dík!
@ggabriela uz som vam napisala mam vazny zaujem