ahojte poznate nejaky dobry typ na dobru kaviaren kde maju kolaciky a detsky kutik dakujem za rady
@silvia.t dakujem za odpoved. aj mna by potesilo keby bolo v ke viac take kde by sa dalo ist pekne na kavu a mali dobre kolaciky a kutik pre deti
@vivienkata @silvia.t baby🙂 my sme teraz nedávno objavili lodenicu🙂 nájdete ich aj na fb aj na nete. stačí zadať do vyhľadávača detsky klub lodenica.
je to na aničke, čo je trošku od ruky možno. ale VYBORNE!! milý personál. krásne ihrisko. cukrárnička a vynikajúca káva. okrem toho sa tam každú sobotu venujú deckám vo forme nejakých akcii. ja som tam bola s nelkou na vydlabávanie a zdobenie tekvičiek. jednoznačne odporúčam🙂🙂 ideme tam aj teraz v sobotu na halloweensku party.
určite sa zájdite pozrieť
poradi mi niekto kde sa da posedeit pri kave a popritom detsky kutik aby sa vedeli deti pohrat priamo v meste.....rada uvitam ked mi niekto poradi..bo ja o nicom takom vobec neivem 🙂
@vivienkata jeden je v OC Cassovia,maju tam celkom fajn kutik a dobre kolaciky 😀 inak nepoznam nic,ale aj mna by zaujimalo ci je este nieco podobne