Prosim poradte nejaký aquapark bud na Slovensku, Maďarsku alebo v Poľsku.. Kde sa vysantia 9rocne deti.. Kde sa Vam pacilo? My sme este nikde aquaparku neboli.. Ďakujem kazdej za radu 😘
bud Chocholow alebo Terma BAnia v Polsku, Moravia v Cechach a mame radi aj aquapark priamo v Krakove .....u nas je to predrazene, preplnene, no nic moc...
Za mňa Bešeňová v tomto období. Vnútri super tobogany a dostatok bazénov.neviem ci aj v tatralandii sú už aj vnútorné tobogany ale pred 2 rokmi boli len 2 a dlhá rada na ne.
V chocholowskych termoch sme boli v septembri a bol to des. Malo lehatok/stoliciek na toľko ľudí čo tam púšťajú. 6 ľudia sme mali veci na jednej stoličke do bazénov sme sa ani nevošli a na drink v bufete sme stáli 45min.
Pre mňa tiež Poprad už nie... Tatralandia a Bešeňová sú v pohode. Ale len vtedy, keď je teplo a dá sa byť aj vonku. To je môj názor...
na slovensku urcite besenova, v rakusku loipersdorf, madarsko polsko neviem
Za mna Besenova nikdy..to bludisko sme boli raz nechali 100e dvaja a az v 2 bazenoch sme sa kupali.na leto je vraj idelany koli toboganom.Poprad spokojno ale malo atrakcii pre deti thermalSirava 2 smykalky ale co boli deti obehali sa tam dost za mna tam spokojno.ale myslim si ze pre vetsie deti ako 6r tatralandia ak sa neboja toboganov
Za mna Velky Meder - ale v lete.
V zime sa mi v ziadnom Aquaparku nepaci. Moc ludi, malo miesta.
@jasminet Jeej, ten Loipersdorf vyzera paradne, do ktorej casti sa tam oplati ist? skusim si vyguglit viac, ale vyzera to paradne. Pozeram, ze oni tam maju aj vstup v den narodenin zadarmo, super tip na leto, dakujeeeem
https://www.therme.at/en/aktion/birthday-special/
V Rakusku sme boli iba v St.Martin therme, sice v zime, vo vnutri nic moc, ale tak sauny boli super
este, co v mojom okoli ludia chvalia (bratislavsky kraj), tak v Madarsku Lipot,
na Slovensku Dunajska streda, Velky Meder, Podhajska, Moravia v Cechach ....a uplne top aquapark ze je v Prahe, znami boli ohureni, ze nestihli ani vsetko prejst
https://www.aquapalace.cz/
Skus pozriet Ramada resort v madarsku.pre mna osobne neporovnatelne so slovenskymi aquaparkami.
@marci77 ono je to všetko v jednej cene, prechádzas medzi poschodiami, hore sú termálne bazény, to je také kľudové - nesmie sa tam kričať skákať. Dole sú detské bazény, tobogány atď. Potom je tam najväčšie spa wellness v Rakúsku, ale to je 18+ takže tam sme neboli. Lehátka sú na čip - neobsadis na jeden čip viac ako jedno lehátko, ďalšie zoberieš keď prvé uzamknes. Ešte skús pozrieť sonnen there v lutzmansburgu, ale to je pre menšie deti.
Pre mňa je top Moravia v Čechách, aj službami aj cenami
@jasminet Ooo, tie sonnentherme vyzeraju este paradnejsie, teda tie su viac babyfriendly pre mensie deti? Ale tam asi vstup v den narodenin nie je zdarma, ze? na stranke som nic take nenasla. Toto sa mi paci v Rakusku, ze ked sa ide v den narodenin, aspon jedna vstupenka je zadarmo.
Este pri ceskych hraniciach su v Rakusku tieto kupele:
https://www.therme-laa.at/cs/lazne-v-rakousku-w...
@marci77 to neviem, tie vstupy zadara nejak neriešim. Chodíme sa kúpať jarné, jesenné, veľkonočné sviatky a vtedy žiadne sviatky nemáme 🙂. Tie sonnen sú úplne baby friendly, aj ten hotel sonnen park, od kuchynke na chodbách, po baby bufet na raňajky - mlieka pre úplne mini deti, cez výživky, všade ohrádky pre deti - či v reštike, či pri bazénoch.... A bazény prevažne pre deti, pre dospelákov nič moc. V tomto je lepši loipersdorf
@dominik29 urcite Tatralandia 🙂 Besenova je skor pre starsich a pokrocilych 🙂 A aquacity poprad premna nikdy viac