Poradíte termálne kúpalisko v Maďarsku, blízko Bratislavy?

ryka2
27. júl 2013

nieco podobne ako je Lipot.

marylis
28. júl 2013

Mosonmagyarovar ci jak sa to pise 🙂

kikina84
29. júl 2013

@ryka2 mi chodime do velkeho medera,vlacikom rovno az tam..cesta trva 1,20 minut 🙂 v cene listka je aj vstup a obojsmerna cesta vlakom..dieta zdarma 🙂 ..je tam perfektne..asi naj kupele v akych som doteraz bola v blizkosti

kikina84
29. júl 2013
ryka2
autor
31. júl 2013

@kikina84 ahoj,velky meder poznam,ale cesta je pre mna kratsia do madarska do Lipotu,ak mas moznost vyskusat vyskusaj,oplati salen skoda ze je to daleko

kikina84
1. aug 2013

@ryka2 my uz sme v lipote boli niekolko krat,no nakolko nemame auto,je premna pohodlnejsia cesta do velkeho mederu...aj ked trva o 20 minut dlhsie,nemusim nikde prestupovat,vyhodia ma rovno pred termalmi a navyse vstupne s cestou ma vyjde omnoho lacnejsie ako lipot 🙂

ryka2
autor
1. aug 2013

@kikina84 tak to ano ,je to vec vkusu 🙂

bozenagabova
6. nov 2017

@ryka2 Dobrý den ! Chcem sa Vás opýtať ako to vyzerá v maďarských kúpeloch LIPOT,či sa tam dá v areáli aj ubytovať a či je to v prevádzke aj v zimnom období január - február.ĎSakujem vopred za odpoveď

ryka2
autor
8. nov 2017

@bozenagabova dobry den ososbnu skusenost nemam, ale videla som ludi s kempu co tam chodili cez branku a potom v samotnej dedine je urcite ubytko ,ale ak mam pravdu povedat uz som tm nebola 3 roky,zacali sme chodit do DS do aquacu a zda sa mi lacnejsi,blizsie a detom viac vyhovuje aj cistota sa mi zda lepsia DS a tiez jedlo je podstatne viac a hlavne tam nie je cela Bratislava,v Lipote ja strasny natresk

bozenagabova
10. nov 2017

Dakujem za odpoveď !