Poradíte miesto na hranie pre 8 mesačné dieťa v Starom meste?

ewa111222333
22. jan 2013

Vpodstate sme cele dni sami a chcela by som aby sa stretaval aj s inymi detickymi .... sa bojim aby sa nebal a aj mne by to pomohlo sa stretavat z nejakymi mamickami a vymienat si skusenosti .... A tak by som chcela ci neviete o nejakom takom mieste v okoli stareho mesta .

sissy27
22. jan 2013

no nech sa ti páči

http://www.staremesto.sk/sk/content/materske-ce...

(nápoveda - google)

tatiana7777
22. jan 2013

Neviem ci mas auto alebo sa nejak dopravit: Skus Buppi na Zlatych pieskoch alebo Hopsasa pri Auparku. Odporucam z vlastnej skusenosti.

kvetinka211
22. jan 2013

@sissy27 niekedy je lepsia osobna informacia o mieste, ktore ma clovek overene ... googlovat vie takmer kazdy, otazne je nakolko su informacie na strankach aktualne ...

@ewa111222333 v starom meste toho nic moc nie je ... jedine kadzy den fungujuce centrum je to presporkovo, to v horarni je tusim len raz tyzdenne. Horaren je ale super na jar a v lete.. vtedy tam byva kopec deti aj mamiciek, no na pokecanie to moc nie je, hlavne v nedelu to tam byva dost snobske.
Ten klub opice su podla stranky to iste co klub v horarni, nikdy som o tom klube nepocula a uz vobec nie ze by boli v priestoroch skoly, ale ktovie, mozno existuju

-potom je este cajovna 4z pri stanici ktora je prisposobena babatkam a robia aj nejake programy (nikdy som tam nebola)
- a rozne platene kurzy, cvicenia, plavania ... napr. aj v cubicone vo fitku (a je tam aj velka herna pre deti, aj mensie)
- na cervenom krizi /hummelova/ je nejake nove "mother centrum", ale ponukaju hlavne plavanie a cvicenie na ich stranke
- tiez v prirodovednom muzeu je nejaka nova cast pre deti
- na kramaroch ak tam mas dobry spoj je materske centrum kramarik a tiez sukromne centrum olivo (este sme nevyskusali ani jedno)
- v ruzinove pri strkoveckom jazere je cukraren specialne pre babatka s obrovskym hracim kutom, prebalovakmi, ohradkami atd. ... to je uz ale dost daleko ale na obrazkoch to vyzera pekne
- v petrzalke so nasla ze pri sustekovej co nie je daleko do centra je tiez nejake podobne komercne centrum na hranie pre deticky

cajka_j
22. jan 2013

urcite skus www.presporkovo.sk - mc v centre. a potom si skus vyhladat nejake kurzy s detickami - pohybove, hudobne atd. stretnes sa aj s mamkami, mrnus sa pohra (ja si neviem vynachvalit www.babyfit.sk - akurat ze oni nemaju prevadzku v centre, ale inak su po celej ba). drzim palce