Podhájska kpalisko

evaplev
22. aug 2024

Ahojte chcem sa spýtať či bol niekto v posledných dňoch v Podhájskej na kúpalisku. Chceli by sme ísť , ale čo čítam recenzie tak začínam mať obavy. Samé negatívne veci píšu. Tak neviem. Poprípade odporučte kam ísť z deťmi na kúpalisko. Chodíme do Vincovho lesa tam sa nám páči, ale teraz sme chceli vyskúšať tú Podhájsku no neviem či to riskovať. Ďakujem za odpovede.

uhrikovci
22. aug 2024

@evaplev Diakovce si chvália, že sú prerobené, nebola som tam, ale chystáme sa

lakebabe
22. aug 2024

@evaplev chodíme tam pravidelne niekoľko krát do týždňa je tam super aj dnes tam ideme večer na večerné. Teraz je tam už malo ludi oproti hlavnej sezóne

lindusss2016
22. aug 2024

@evaplev kolko rokov maju deti?

evaplev
autor
22. aug 2024

@lindusss2016 majú 13 a 5

gabriellka
22. aug 2024

@evaplev nám sa paci Dunajská Streda, meder, sturovo

lindusss2016
22. aug 2024

@evaplev tak to je podla mna zabavnejsie kuaplisko v NZ alebo mozno aj nesvady, aj ked to uz neviem pre 13 rocne

yvanielka
22. aug 2024

@evaplev Boli sme minulý piatok po dlhšej dobe, nie je to tam zlé areál je veľmi pekný, dostatok tieňa. Ale viac sa nám páči na Štrande v NZ.
Ja som sa obávala len toho že ma vyhodia z bazéna keď budem strážiť najmenšiu, samu by som ju tam určite nenechala. Pretože v recenziách písali že mamičky z bazéna vyhodili. Ja som len stála pri nej pri kraji, má 15 mesiacov.

lakebabe
22. aug 2024

@evaplev ešte nesvady sú fajn za mňa sú krajšie ako Podhájska, strand už moc nechodime strašne veľa počernych spoluobčanov a žiadne volne lehátka, alebo este Kesov je super Termaplark Nitrava

yvanielka
22. aug 2024

V Poľnom Kesove sme boli v nedeľu, tie tobogány pre staršie deti fajn ale v tom bazéne pre najmenších sa im odlupuje celé dno a väčšina tých vodných atrakcií nefunguje ani vnútorný detský bazén nebol napustený. Za vyše 80 eur vstupné pre rodinu by to tam mohli opraviť.
Ale teda staršie deti sa tam vedia zabaviť

suve99
22. aug 2024

@evaplev za mňa Diakovce, v piatok a v sobotu mávajú aj nočné kúpanie - to bolo TOP

la_dolce_vita
22. aug 2024

Boli sme nedavno a trosku sklamanie. Je to vobec otvorene? Zaregistrovala som nieco o nevyhovujucej vode. Jeden velky bazen zavrety. Na mna bud horuca voda, alebo chladna. Ceny premrstene, strava a sluzby pritom hrozne. Cudujem sa Cechom, ze tam este pridu..asi z nostalgie? Clovek radsej ide k moru.. ale tak chcela som vyuzit rekr.prispevok. Viac sa mi pacilo v NZ alebo DS.

cukroska
22. aug 2024

@evaplev Za nás Štúrovo je top 😀 Aj ked býva víkend veľa ľudí ale veľký areál a veľa bazénov aj atrakcií. Nám sa nie veľmi páčilo v Podhájskej.A poviem aj prečo. Možno to tak nie je. Akoby som to ..bola tam pre nás buď ľadová voda alebo horúca. To je tak v skratke. Možno ideálne na tieto horúčavy. Boli sme už davnejsie nie tento rok.
Ale výborne jedlo a káva 😀 Viem,že aj tobogany tak hlúpo to mali čakať bolo veľa treba.

adiqe88
22. aug 2024

Neďaleko Podhájskej, Poľný Kesov - termalpark Nitrava

evaplev
autor
25. aug 2024

No tak sme nakoniec boli v tej Podhájskej. Musím povedať že moje obavy boli úplne zbytočné. Bolo tam veľmi pekne a čisto. Všetkým ďakujem za odpoveď.