Ahojte prosim vas vedeli by ste mi poradiť nejaké ubytko, hlavne také ktoré by malo aj nejaké atrakcie alebo odkiaľ by sa dalo ísť na menu turu /vylet ,niečo čo nie je až tak drahé (prosim hlúpe komentáre si odpustiť, hľadám totižto niečo čo ma niekto overené a vie mi odporucit).Tak prosim kam a prečo
@julianko to je úplne jedno 🙂
Drevenice v Terchovej. Tam je v okolí kopa miest na výlety, aj prechádzky aj túry. Majú tam aj wellness aj prehliadku pivovaru v cene, pre deti je v areály ihrisko. Terchová je celkovo skvelá, lebo je tam všetko poruke, ale je tam taký horský dovolenkový pocit. Pobyty sa dajú lacno kúpiť cez Zľavomat.
My ideme skúsiť tu v lete https://www.booking.com/hotel/sk/dom-v-zahrade....
Pozyvam Vas k nam 🙂 Ponukam ubytovanie v apartmane, len 5km od aquaparku ci centra mesta Lipt.Mikulas, viac info na facebooku Rodinny apartman Liptov alebo mailom, apartman je 4izbovy pre max.12osob, cena cca 12€/os./noc, pre presnejsiu kalkulaciu prosim zavolajte alebo napiste mail 🙂 ps: mam dve deticky, starsi syn.bude mat 8r.a mladsi mal 1rok, takze pre deti je tu naozaj vselico a istotne sa vyhraju 🙂
U nás alebo v cudzine?