Bazen na Sustekovej je specialne pre tehotne a mamicky s detmi, preto ma zaujalo prave toto miesto. Mate skusenost s tuto plaveckou akademiou?Chcela by som s bejby od 6.mesiacov, aby nedopadlo s plavanim ako ja a tym by som sa aj chcela opytat, ci je vhodne chodit s dietatkom na plavanie, ked sama som dost zly plavec. Vody sa nebojim a mala by byt nizka, len ci bude odomna aj nieco vysoko plavecke ocakavane 🙂 A ci je mozne sa obcas striedat s oteckom alebo budem musiet chodit stale ja?
Dakujem za odpovede.
Ahoj ale tam sa deti plávať neučia ide len o návyk na vodu. Voda je mala takze ty plávať nemusíš vediet ani to nik nebude od teba chcieť Ide len o clapkanie vo vode spievanie pesniciek deti sa učia skákať ale nie nasilu. Je tam veľmi teplo takze prechladnut neprechladnes. Ja sm s malou chodila a aj napriek tomu sa po 2 rokoch zacala báť väčšej vody a doteraz sa este boji snad prestane po case.
Ďakujem za info, áno to clapkanie som aj myslela 🙂 práve to by malo zabrániť ďalšiemu strachu z vody, ale tiež poznám deti co boli vo vode od narodenia a zrazu v 3 rokoch jak by utlo - veľký strach, ani vidieť vodu...
Plavecka akademia je fajn ;)) hej, da sa prestriedat s ockom, su tam aj samostatne satne M/Z