Ahojte, poprosím info o parkovaní pri Prátri vo Viedni. Ci sa platí, ako sa tam dostaneme. Stadiaľ chceme ísť peši na trhy na Radničné námestie
@kiki68 Lebo mne bolo povedané, že pri trhoch nikde nezaparkujeme. Ze jedine pri Prátri. A v sobotu plánujeme
@xxxxxnnnnn, teda to ti poradil riadny somar. Pri Pratri je platene parkovanie, sice o zastruhany chlp lacnejsie nez priamo pred radnicou (asi o 50 centov na hodinu), ale je to peso daleko a neusetrite vobec nic.. V sobotu je po dvanastej parkovanie v meste zadarmo (vonku), za podmienky, ze najdete miesto, inak garaz pred radnicou je tusim za styri eura na hodinu (neskusajte inu garaz, tato je na mesto este celkom v pohode, dve najblizsie kostuju 4,80 a 4,90 na hodinu), ak nechcete ist autom do mesta (ja by som teda dobrovolne nesla), tak je fajn zaparkovat na P&R Erdberg hned na zaciatku Viedne, zaplatite 3 eura za den + listok na mestsku dopravu, ale po meste nejdete autom vobec...
@xxxxxnnnnn baby maju pravdu, od Pratru je to peso dost daleko (hodinu aj viac), my sme boli minulu sobotu a zaparkovali sme v tom P&R Erdberg hned na zaciatku Viedne (smer od BA), odtial cca 5 zastavok metrom (listok stoji 2,20) a vystupis rovno v centre pod Stephansdomom...
@ninan2 Dakujem P&R Erdberg je názov parkoviska či obchodného centra? Je to viditeľné po hlavnej ceste smerom od BA?
@xxxxxnnnnn to je nazov parkoviska... zial nie je to rovno na hlavnej ceste, teda poslednych par km, dovtedy ides z BA len rovno po hlavnej cize to je ok, ked sa dostanes do okrajovej casti Viedne tak treba po pravej strane pozerat informacne tabule, je to tam oznacene... Najlepsie by ale bolo dat to do navigacie, ulica je Franzosengraben 2... da sa stiahnut aj do mobilu nejaka, pripadne cez google maps
Od Pratru? to neni daleko? osobne by som isla do nejakej podzemky a vycihala kde je dobre viachodinove parkovanie, co sa tyka poplatkov. pri pratri som vzdy parkovala na ulici,ale je to na parkschein,takze smola. Ak pojdete cez vikend,tak vtedy je parkovanie bud zadarmo,ale od 12:00 zadarmo. Treba sledovat tabule,ze aky je tam cas odkedy dokedy a v ake dni. Tiez zviatky su bez parscheinu. Ale ak pojdete na trhy na radnicu, tak by som zvolila nieco v tej lokalite, o par ulic dalej. Da sa aj tak,ze to odparkujete niekde na Rennweg, alebo Joaquingasse a idete elinou na radnicu, kde su trhy. Ale prater je fakt daleko pokial neplanujete ist odtial elinou smerom do mesta a naspat kvoli pratru ako zabavnemu parku.