Oplatí sa ísť na vystúpenie Fíha - tralala?

alja20
29. jan 2016

Baby ake mate skusenosti?boli ste na vystupeni?oplati sa tam ist s presne dvojrocnym stuplom?

miku1
29. jan 2016

@alja20 Určite áno 🙂

alja20
autor
29. jan 2016

@miku1 ako to prebiehalo?nenudia sa tam taky maly stupli?mame vstupenky na valkon takze je to aj dost daleko pre takeho drobca preto sa pytam ci to vobec vydrzi a zaujme

miku1
29. jan 2016

Moja mi sedela na rukach a mala som co robit, aby som ju udrzala a aby mi nespadla z noh, lebo tancovala na mne po sediacky 🙂 Vydrzala to bez problemov. Aj starsia aj mladsia sa tam dobre bavili. Niektore deti dokonca tancovali pod podiom.

anuskaaprazko
29. jan 2016

Ano, my sme boli ked mal nas presne 2 roky (na jeho narodeniny) a okrem momentu ked sa zlakol balona (mal vtedy fobiu z balonov asi mesiac 🙂) tak sedel a ani nedychal 🙂 netancoval len pozeral ale pacilo sa 🙂

miculienka
29. jan 2016

Podla mna zalezi od dietatka , tiez sme boli , ale s 5rocnymi , boli tam ale aj s takymito malymi, jedny super ale boli aj taki co plakali , posledne sme boli na smejka a tanculienku a tam to iste

alja20
autor
29. jan 2016

@miku1 ked si mala dieta na kolenach platila si aj za nu ci len dve miestenky za teba a starsiu?

ivianocka
29. jan 2016

@alja20
@alja20 ja som platila aj za 8 mesacne dieta v satke,plnu sumu.

alja20
autor
29. jan 2016

@ivianocka to je chore ved tak malinke dieta z toho nic este nema a pytaju za to plnu sumu hamba im

anuskaaprazko
29. jan 2016

@ivianocka fakt? lebo tam kde sme boli my tak pisali ze dieta do roka ak ide aj starsie tak neplati

ivianocka
29. jan 2016

@anuskaaprazko no ja som tam isla iba s listkom pre mna a pre starsiu a nepustili nas dnu...az ked som kupila aj mladsej. nahnevana som bola:( ale co s tym?

anuskaaprazko
29. jan 2016

@ivianocka jezismaria, bud to doplietli organizatori albeo neverim...

ivianocka
29. jan 2016

@anuskaaprazko no, volali tu hlavnu manazerku, najvyssiu co tam bola. dlho mi trvalo kym som to stravila. ale deti maju fihu rady, aj mladsia uz na nej fici. takze pojdeme zas, lebo ved deti su dobry biznis.

8291
29. jan 2016

@ivianocka no ale teda za to maličké mrňúsatko pýtať peniaze?fakt úbohe.

verrramkonik
29. jan 2016

Takze ak to dobre chapem ak chcem ist s dvomi detmi na fihu tak musim platit 3 vstupenky aj za seba?ved ja tam idem len ako doprovod.

tinka1003
30. jan 2016

Ja som velmi chcela ist s 1,5 rocnou na vystupenie Fihy, teraz na nej dost ficime, ale ked som isla kupit vstupenky, docitala som sa toto "Predstavenie je vhodné pre deti od 2 rokov. Odporúčame rodičom, ktorých detičky ešte nedovŕšili tento vek, pár mesiacov počkať a prísť na vystúpenie až s minimálne dvojročným dieťatkom." Skoda, nevedela som, ze su tam bezne take mensie deti, inak by sme islo sli, malej by sa pacilo. Kebyze ma niekto volne listky, rada kupim 😀.
@ivianocka panecku, za tak malicke dietatko pytat peniaze? Ved je to smiesne.
@verrramkonik presne tak. Ja som na spievankovo kupovala styri listky: pre seba, manzela a dve deti, (dcerka mala vtedy len rok)...a nakoniec sme tam zabudli ist 😝 😀.

8291
30. jan 2016

Ja ak s malou pôjdem tak keď budeme mať mozno okolo troch rokov,teraz ma 1,5roka a jej je jedno na co tancuje a verim tomu ze celý koncert by ju ani nezaijimal,mozno prvých 15minut, keď vidí Fíha tralala tak sa je to páči a tancuje víska a staži sa opakovať,ale rovnako sa správa ci je to spievankovo,smejko,čiperkovia.....baví ju to 10minut.a dovi dopo😁.

alja20
autor
30. jan 2016

@8291 no veru aj moj maly je taky tak neviem ci sa mam vobec trepat s nim vecer o 17 do Tn z Ilavy.

verrramkonik
30. jan 2016

No nic ja to asi necham na neskor...🙂

miku1
30. jan 2016

@alja20 platila som aj za nu. Vstupenky stali 9 eur. A bolo jedno, ake stare dieta je. Mala som ju na kolenach preto, aby lepsie videla.

ivianocka
30. jan 2016

Ja som bola prvy krat na fiha ked mala starsia rok,milovala fiha,cele predstavenie ani nedychala,pre nu uzasny zazitok.ju bavilo v tej dobe fiha a nic ine.

ivanapetrasova
30. jan 2016

Mysme boli ked mal maly necele dva roky a bavilo ho to asi 10 minut, potom chcel ist prec. Nebal sa ani nic take, len ho to vobec nebavilo. Stravili sme zvysok casu na chodbe obzeranim smetnych kosov 😀 ale veelmi zalezi od dietatka. Kamoska co bola s nami mala so sebou svojo maleho ktory je rovnako stary ako moj a ten vydrzal cely cas. Teraz maju chalani 3 roky a kamoska s drobcom bola aj na spievankove v kine a ze ani nedychal. Aj doma si to pyta pozerat.. a moj vobec. Uz hadam aj rok ani nespomenul fihu ani spievankovo, vlastne celkovo vydrzi rozpravku pozerat max 15 minut. Takze ani teraz ked ma 3 roky by som s ni, na fihu nesla.. myslim ze by ani teraz nevydrzal pozerat viac ako 15 minut.

alja20
autor
30. jan 2016

Uf neviem co mam robit ci ist ci predat vstupenky.Maly to ma sice rad ale na tablete kde si sam rozhoduje kt.pesnicku si vypocuje chvilu ho to bavi a potom sa ide hrat s hrackami ked bol maly cca rok tak ho to strasne bavilo ani pri tom nedychal no teraz je samostatna jednotka co si robi co on sam chce.Este sme takto nikde na vystupeni neboli kde je naraz tolko ludi a deti pohromade tak sa bojjm aj stresu z tolkych ludi bo zo zaciatku je plachy dokedy sa otuka...tak neviem ako bude reagovat.Ak by mal niekto zaujem mozno ich predam je to v Trencine o 17stej 2kusy na balkon 1ks-8eur

monik1505
11. feb 2023

Dobry den, prosim Vas citam tu, ze sa na koncert oplati ist... Mame tento rok kupene vstupenky s 5 rocnym synom... Snad zaujme aj neho 🙂 , len by ma zaujimalo ci budu predavat darcekove predmety pred koncertom... Aby som vedela naco sa pripravit 😉dakujem pekne 😊

erikavilimova
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
erikavilimova
Autor odpoveď zmazal
Zobraz