Ahojte, boli ste niekto na tejto vystave v BA v Avione? Stoji to za to? Nie som velmi fanusik takychto vystav v nakupnych centrach, zvacsa to nie je nic moc a kedze tu sa navyse plati vstupne, tak ma skutocne zaujima ci za tie peniaze aj nieco dostanem (zazitok).
📌
Co som googlila, nasla som len na FB par komentarov pod prispevkami a vacsina bola negativna. Takze nepojdeme. Ale ak mal niekto pozitivnu skusenost, sem s nou, som ochotna zmenit nazor 🙂
Ja som chcela ísť s malým, ale keď mi kamoška povedala ze ona bola a sú to zbytočne vyhodené peniaze, že je to blbosť, tak som ani nešla. Za 5 minút mali celú výstavu prejdenu.
Boli sme, a veľmi slabé... pár makiet - ryby, potápači, sépia...textový popis k tomu a obrazovka s videjkom z Nat Geo. Modré osvetlenie, ktoré má vytvárať dojem vody-mora...no bola Tam akurát z toho tma. Sú tam vitrínky so zubami žralokov a taká stena s reproduktormi so zvukmi morských živočichov. Prejdená akcia za 5 min...za vstupné pre dvoch - 8 eur som mohla radšej kúpiť niečo iné, napr knihu😌
@petulda333 to som videla, len podla tych fotiek som si nevedela urobit nazor.
@pixie123 dik, tvoje info je postacujuce .)
Dakujem za postrehy, radsej sme isli do ZOO 🙂
Tiez ma to zaujima, maly si teraz fici na velrybach, kosatkach, vorvanoch ... ale ak je tam par umelych makiet velkych 4 metre, tak sa nam 200 km neoplati trepat ... snazila som sa nejako pohladat foto ale mudrejsia som z toho nebola.