Oplatí sa ísť na výstavu Obri oceánov ?

sandri
31. jan 2020

Ahojte, boli ste niekto na tejto vystave v BA v Avione? Stoji to za to? Nie som velmi fanusik takychto vystav v nakupnych centrach, zvacsa to nie je nic moc a kedze tu sa navyse plati vstupne, tak ma skutocne zaujima ci za tie peniaze aj nieco dostanem (zazitok).

ukulela
31. jan 2020

Tiez ma to zaujima, maly si teraz fici na velrybach, kosatkach, vorvanoch ... ale ak je tam par umelych makiet velkych 4 metre, tak sa nam 200 km neoplati trepat ... snazila som sa nejako pohladat foto ale mudrejsia som z toho nebola.

petulda333
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
jankac22
31. jan 2020

📌

sandri
autor
31. jan 2020

Co som googlila, nasla som len na FB par komentarov pod prispevkami a vacsina bola negativna. Takze nepojdeme. Ale ak mal niekto pozitivnu skusenost, sem s nou, som ochotna zmenit nazor 🙂

jankap55
31. jan 2020

Ja som chcela ísť s malým, ale keď mi kamoška povedala ze ona bola a sú to zbytočne vyhodené peniaze, že je to blbosť, tak som ani nešla. Za 5 minút mali celú výstavu prejdenu.

pixie123
31. jan 2020

Boli sme, a veľmi slabé... pár makiet - ryby, potápači, sépia...textový popis k tomu a obrazovka s videjkom z Nat Geo. Modré osvetlenie, ktoré má vytvárať dojem vody-mora...no bola Tam akurát z toho tma. Sú tam vitrínky so zubami žralokov a taká stena s reproduktormi so zvukmi morských živočichov. Prejdená akcia za 5 min...za vstupné pre dvoch - 8 eur som mohla radšej kúpiť niečo iné, napr knihu😌

ukulela
31. jan 2020

@petulda333 to som videla, len podla tych fotiek som si nevedela urobit nazor.
@pixie123 dik, tvoje info je postacujuce .)

sandri
autor
1. feb 2020

Dakujem za postrehy, radsej sme isli do ZOO 🙂