Ahojte, boli ste niekto v tomto parku? Oplati sa ist s mensimi detmi (7r, 5r.,3r) ? Vstupne je 30 eur pri vstupe a vsetko co je v parku je v tej cene, uz nic neplatim za kolotoce?
Dakujem Vam velmi pekne za kazde info :-* Pekny den prajem.
@monikamama určite sa oplatí my chodíme minimálne raz za rok a vždy si to tam riadne užijeme 😊
@melanta neviem si to tam opravit v nazve, dakujem pekne 🙂
Nikdy viac. Za 8 hodin statia v radoch sme sa odviezli asi 12x po cca 1-2 minuty. Preplnene...
Chodíme každý rok. Platí sa len vstupné, atrakcie sú potom v cene (okrem niektorých). My sa vždy snažíme vyhnúť víkendu. Spravidla v piatok je to tam v pohode.
Ahojte, myslíte, či by sa tam zabavili len dospelí, či je to skôr vhodné iba pre rodiny s deťmi?
@miskasiska Podľa mňa tam dospelý nemá čo robiť.
@miskasiska my sme tam boli s mužom sami dvaja cez týždeň a skvelo sme sa zabavili na niektoré atrakcie idú len väčšie deti a tie boli super 🙂
@monikamama Prater je pre teenagerov a dospelakov. Family park idealny pre deticky, ale na svoje si pridu aj dospeli. Odporucam v cez pracovne dni, ked bude teplo, aby ste si mohli uzit vodne atrakcie. Treba zbalit extra oblecenie, ked budete mokri. Prvykrat som tam bola pred 10 rokmi, odvtedy kazdy rok. 🙂
@melanta
@miskasiska a podľa mňa sa tam v pohode zabaví aj dospelý, jedine že je teda úplný suchár a nemá rád kolotoče, tak pre toho to bude úplné utrpenie, ale inak si to tam dospeláci vedia užiť tiež 😀 aspoň teda my sme sa tam vždy vybláznili s deckami.
@stanulienkat nám sa toto nikdy nestalo.
@monikamama určite choďte, zaplatíš len vstup a vnútri už nemusíš nič, len nejaké doplnkové hlúposti sú ešte extra platené (vodné delá, lodičky na ovládanie a podobne, ale bez toho sa zaobídete).
Boli sme dvakrát, celý deň bolo čo robiť. Výborne sme sa zabavili my aj deti. Za pár atrakcií sa platilo zvlášť. Oba razy sme išli v lete - deti dostali na Deň detí takýto výlet a za vysvedčenie - aby si užili aj vodné atrakcie.
Chodíme každý rok v júni cez pracovný týždeň. V radoch sme nikdy nestáli takmer vôbec alebo max 1 kolo a hneď nastupovali. Muž má kolotoče rád, takže on to absolvuje s deťmi, ja som držiak tašiek. Naše deti to tam zbožňujú. Netreba trepať jedlo so sebou, dá sa tam celkom slušne najesť. A vodný svet je super, brávame deťom plavky a uteráky.
Velmi pekne vam kazdej jednej dakujem. Ide sa 🙂
Muž si to s dcérou užili. Mňa prehovorili na taky mega reťazák a celý čas som si tam opakovala dýchacie cviky pri pôrode. Asi som suchár 🙂
@monikamama
necitala som vsetky prispevky, iba som chcela napisat, ze je to tam paradne
v den narodenin maju deti vstup zadarmo, tak my sme zvykli v ten den ist (+do 3rokov maju deti tiez vstup zadarmo)
take, co maju narodeniny cez zimu, ked maju zatvorene, tak byva taky termin v oktobri, ked aj tieto deti maju vstup zdarma
my sme zvykli ist tak okolo osmej z BA, aby sme tam prisli hned, ked otvoria.....a pobudli sme tam cely den, treba si do batoha zobrat aj nahradne oblecenie pre deti, lebo ak by ste z arealu vysli a isli do auta, zase by bolo treba zaplatit vstupne
restiky tam boli nejake, ceny take podobne ako u nas
deti sa tam riadne vyjasili, my sme sa dohodli este s jednou rodinkou, co maju deti v podobnom veku ako my .....krasne tam bolo
boli sme naposledy este pred koronou
a co sa detom velmi pacilo a boli tam kratsie rady ....tak aj viackrat za sebou isli na tu istu atrakciu
@marci77 dakujem vam pekne 🙂
Tak Family Park alebo park vo Viedni? Family park totiž vo Viedni nie je, tam je Prater. Vo Family Parku už atrakcie zvlášť neplatíš, v Pratri áno.