Oplatí sa ísť do Family parku vo Viedni?

monikamama
6. apr 2022

Ahojte, boli ste niekto v tomto parku? Oplati sa ist s mensimi detmi (7r, 5r.,3r) ? Vstupne je 30 eur pri vstupe a vsetko co je v parku je v tej cene, uz nic neplatim za kolotoce?
Dakujem Vam velmi pekne za kazde info :-* Pekny den prajem.

melanta
6. apr 2022

Tak Family Park alebo park vo Viedni? Family park totiž vo Viedni nie je, tam je Prater. Vo Family Parku už atrakcie zvlášť neplatíš, v Pratri áno.

monikamama
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
tomikejt
6. apr 2022

@monikamama určite sa oplatí my chodíme minimálne raz za rok a vždy si to tam riadne užijeme 😊

monikamama
autor
6. apr 2022

@melanta neviem si to tam opravit v nazve, dakujem pekne 🙂

stanulienkat
6. apr 2022

Nikdy viac. Za 8 hodin statia v radoch sme sa odviezli asi 12x po cca 1-2 minuty. Preplnene...

martinka13
6. apr 2022

Chodíme každý rok. Platí sa len vstupné, atrakcie sú potom v cene (okrem niektorých). My sa vždy snažíme vyhnúť víkendu. Spravidla v piatok je to tam v pohode.

miskasiska
6. apr 2022

Ahojte, myslíte, či by sa tam zabavili len dospelí, či je to skôr vhodné iba pre rodiny s deťmi?

melanta
6. apr 2022

@miskasiska Podľa mňa tam dospelý nemá čo robiť.

minesasubu
6. apr 2022

@miskasiska my sme tam boli s mužom sami dvaja cez týždeň a skvelo sme sa zabavili na niektoré atrakcie idú len väčšie deti a tie boli super 🙂

kornelies
6. apr 2022

@monikamama Prater je pre teenagerov a dospelakov. Family park idealny pre deticky, ale na svoje si pridu aj dospeli. Odporucam v cez pracovne dni, ked bude teplo, aby ste si mohli uzit vodne atrakcie. Treba zbalit extra oblecenie, ked budete mokri. Prvykrat som tam bola pred 10 rokmi, odvtedy kazdy rok. 🙂

sissy27
6. apr 2022

@melanta
@miskasiska a podľa mňa sa tam v pohode zabaví aj dospelý, jedine že je teda úplný suchár a nemá rád kolotoče, tak pre toho to bude úplné utrpenie, ale inak si to tam dospeláci vedia užiť tiež 😀 aspoň teda my sme sa tam vždy vybláznili s deckami.
@stanulienkat nám sa toto nikdy nestalo.
@monikamama určite choďte, zaplatíš len vstup a vnútri už nemusíš nič, len nejaké doplnkové hlúposti sú ešte extra platené (vodné delá, lodičky na ovládanie a podobne, ale bez toho sa zaobídete).

louise
6. apr 2022

Boli sme dvakrát, celý deň bolo čo robiť. Výborne sme sa zabavili my aj deti. Za pár atrakcií sa platilo zvlášť. Oba razy sme išli v lete - deti dostali na Deň detí takýto výlet a za vysvedčenie - aby si užili aj vodné atrakcie.

ava11
6. apr 2022

Chodíme každý rok v júni cez pracovný týždeň. V radoch sme nikdy nestáli takmer vôbec alebo max 1 kolo a hneď nastupovali. Muž má kolotoče rád, takže on to absolvuje s deťmi, ja som držiak tašiek. Naše deti to tam zbožňujú. Netreba trepať jedlo so sebou, dá sa tam celkom slušne najesť. A vodný svet je super, brávame deťom plavky a uteráky.

monikamama
autor
6. apr 2022

Velmi pekne vam kazdej jednej dakujem. Ide sa 🙂

rakywanda
6. apr 2022

Muž si to s dcérou užili. Mňa prehovorili na taky mega reťazák a celý čas som si tam opakovala dýchacie cviky pri pôrode. Asi som suchár 🙂

marci77
7. apr 2022

@monikamama
necitala som vsetky prispevky, iba som chcela napisat, ze je to tam paradne

v den narodenin maju deti vstup zadarmo, tak my sme zvykli v ten den ist (+do 3rokov maju deti tiez vstup zadarmo)
take, co maju narodeniny cez zimu, ked maju zatvorene, tak byva taky termin v oktobri, ked aj tieto deti maju vstup zdarma

my sme zvykli ist tak okolo osmej z BA, aby sme tam prisli hned, ked otvoria.....a pobudli sme tam cely den, treba si do batoha zobrat aj nahradne oblecenie pre deti, lebo ak by ste z arealu vysli a isli do auta, zase by bolo treba zaplatit vstupne

restiky tam boli nejake, ceny take podobne ako u nas
deti sa tam riadne vyjasili, my sme sa dohodli este s jednou rodinkou, co maju deti v podobnom veku ako my .....krasne tam bolo
boli sme naposledy este pred koronou

a co sa detom velmi pacilo a boli tam kratsie rady ....tak aj viackrat za sebou isli na tu istu atrakciu

monikamama
autor
7. apr 2022

@marci77 dakujem vam pekne 🙂