Zdravim chcel by som pre rodicov kupit pobyt v besenovej a je to az od septembra tak sa chcem spytat ci maju aj nejaky vonkajsi bazen od septembra pristupny, dakujem
@dominik2795 do besenovej sa najviac oplatí chodiť mimo sezónu a dôchodcom uz úplne , bazény sú celoročne, jedine čo asi nefunguje sú atrakcie pre deti , divoká rieka a spol čo je vonku ale to oni nepotrebujú
My chodime do Besenovej a Tatralandii len mimo sezony. Zijeme v zahraničí a děti maju inak prazniny ako na SK, tak nam to uplne vyhovuje. Nie je taka tlacenka, vsetko je lacnejsie. Otvorene maju vsetko, maju celorocnu prevadzku. Su to termalne rezorty, v lete sa v tej vode vonku neda vydrzat, ked je este aj teplota vzduchu 30+ stupnov. Vlani sme boli este pred letnymi prazdninami, tento rok pred Velkou Nocou, uz sme boli aj v auguste (nikdy viaaaaac). MOji rodicia idu buduci tyzden s detmi a na jesen sami.
oplatí
je tam menje ludi, a pre starších priami ideálne
ja si myslím že vonkajšie bazeny kludne oželeju ako drava rieka, alebo detské atrakcie
termálne pre nich su otovorené celoročne a práve ked je menej teplo si ich aj viac užiju ako pre dôchodcu staršieho by som to dala normálne na oktober, november
vtedy je to niečo genialne v termálnych bazenoch, ked sme chodili bez deti sme chodili januar , februar to bola pecka totálna ..
maju dobre welnnes a ak sladké bazeny sa im zažiada alebo sladká perlička tak tie su aj ako vnutorne
čiže mimo sezonu rozhodne o nič neprídu, skôr získaju
@sara07 staci aj hotel besenova?
ja osobne si tam vždy oddychnem ale cez leto by som tam nešla, nie sme až tak kupaliskovy ale chodím každy rok vždy
@dominik2795 my chodíme do neho , máme len ranajky, a s balkonom ked je teplejšie a berieme s kuchynskym kutikom
je tam dobre zásobená jednota hned pri kostole hned pri kupalisku zbehneš si kupit niečo lahké na obed, večeru
@dominik2795 vonku maju termalne bazeny, ktore funguju aj v decembri, takze za mna sa to oplati 🙂