Ahojte, cez víkend by som chcela zobrať synovca (10 r.) a neter (15 r.) opaľovať sa a kúpať sa na Kuchajdu s tým, že by sme tam chceli stráviť celý deň rôznymi aktivitami. Ako to tam je tento rok? Viete niečo odporučiť čo sa dá ešte v okolí robiť? Minulý rok, keď som tam chodievala sama, pohybovali sa tam v areáli rôzne indivíduá. Ako je to teraz? Je vhodné tam ísť alebo radšej zvoliť kúpalisko? Ďakujem
Radsej Zlate piesky alebo kupalisko s topoganom.
Na kuchajde nejsu ziadne aktivity.tusim ze tento rok som videla reklamu ze poziciavaju padlebordy.na zlatych mas toho viac
V kuchajde je uz roky kupanie viac zakazane ako povolene… tusim len na vlastne riziko, a teda neliezla by som tam. Asi skor drazdiak pozri.
Na Kuchajda sa neodporúča kúpať, voda nie je vhodná na kúpanie. Takže by som šla inam, máš na výber iné jazera, či kúpaliska. Kuchajda nie je dobrý výber a už vôbec nie pre deti
@luliu Pozeram, ze je este, ale aj tak by som radsej isla na Zlate piesky https://www.uvzsr.sk/web/ruvzba/aktuality/-/ass...
Ja by som si do vody na Kuchajde ani prst nenamočila....to uz radsej spomínané Zlaté piesky, popripade sa odvezte vlakom do Senca na slnečné jazerá...
Zlaté piesky
Vajnory
Dunajská Lužná 👍
Vkuchajde by som sa nikdy nekupala. Mame ine jazera v ba
Na Kuchajdu? Do tej bariny? Chod radšej na Zlate Piesky
Individuá sa tam pohybujú už 100 rokov