Ahojte. Viete mi niekto poradiť, potrebujeme ísť niektorú sobotu do Žiliny.... Tak sme chceli spraviť predĺžený. Víkend aj s deťmi niekam na výlet.... Viete mi niečo odporučiť, bud nejaký aqua park, alebo niečo zaujímavé.... Kam sa dá ísť od Žiliny do cca 30 km... Vďaka za rady
@bibianatrnkova ahoj. Môžem sa ešte opýtať, je aj možnosť aquapraku niekde blizko? nič so. Nenasla.... Keďže ma byt aj chladno.... Tak trošku sa zohriať do teplej vody 😁
@tote je tam veľa hotelov, kde si vieš rezervovať bazén. Najbližšie také väčšie kúpele sú Rajecké Teplice. Aquapark ak sa nemýlim, tak Dolný Kubín, Bešeňová.
@tote Ahoj, odporúčam pozrieť Rozprávkový les pri reštaurácii Panoráma, cca 15km od Žiliny. Pekné je aj Vodné dielo začínajúce pri Žiline a končí až v obci Varín. Myslím, že na Žilinskej strane je aj detské ihrisko spravené. Ak by bolo zlé počasie, navštívte detský kútik. Boli sme aj v detskom kútiku KONGO, ale to sa nám zdá strašne veľa atrakcií na malom priestore, veľa detí a dosť neprehľadné. Viac sa nám páči v detskom kútiku Jungle Park -Mojš, cca. 10 km od Žiliny a v podstate po ceste z Rozprávkového lesa. 🙂 je tam síce menej atrakcií, ale je to priestrannejsie a prehľadnejšie. 🙂 Ďalej odporúčam Solnu jaskyňu v Považskom Chlmci, je tam pre deti spravené pieskovisko(resp. namiesto piesku je tam soľ), stolík kde si môžu kresliť alebo čítať knihy, dokonalý relax a ešte aj prospešný pre zdravie. 🙂 Ak by si chcela ešte nejaké nápady, kľudne napíš 🙂 Ja tam síce nebývam, ale chodievala som tam na prázdniny a teraz tam chodíme na predĺžené víkendy k starým rodičom. Takže poznám Žilinu a okolie dobre. 🙂