Nové súkromné detské centrum v Púchove

mlucinka
25. nov 2015

Mamičky/a ocinkovia z Púchova a okolia 🙂

Budúci rok by sme chceli s kamarátkou otvoriť súkromné detské centrum v Púchove pre deti od 2och rokov, (príp. aj menej/v závislosti od dopytu).
Veľmi by nám pomohli Vaše reakcie, hlavne či by bol záujem, aby sme vedeli uspokojiť kapacitné požiadavky....Jednalo by sa o hodinovú, poldennú a celodennú starostlivosť, zatiaľ uvažujeme o rozmedzí od 6.30 do 17.00.
Radi uvítame akékoľvek pripomienky, návrhy, tak píšte, odpovieme hneď ako to bude možné 🙂

katenka858
26. nov 2015

ja by som bola za, ale ak by sa dalo dať dieťatko do starostlivosti aj skôr (od 6 mesiacov), potrebujem sa vrátiť do práce a nemá sa mi o neho kto starať

mlucinka
autor
18. dec 2015

@katenka858 aj ja by som bola za 🙂 od tych 6tich m. 🙂 ak by takych maminiek s malymi detickami bolo viac, bolo by to super....ale zatial sa nikto viac neozval ☹ ak by si mala nejakych dalsich znamych...... 😉 dakujem za hocake rozsirenie info :D

katenka858
21. dec 2015

@mlucinka je tu vytvorená skupina Púchov, aj skupina pôrodnica Považská Bystrica...skúsila si napísať aj tam? Skús sa pridať, nie sú súkromné...

mlucinka
autor
21. dec 2015

@katenka858 nie neskusila, dik za radu...idem na to 🙂 pekne sviatky 😉

anka12
6. sep 2016

prosím vás centrum už funguje ?

mlucinka
autor
6. sep 2016

@anka12 dobry den 🙂 bohuzial nie, kvoli mojim dlhotrvajucim zdravotnym problemom...+ momentalne este cakam, ci prejde novela zakona o socialnych sluzbach ("jaslickovy zakon"), ktory zmeni fungovanie jasliciek...

anka12
6. sep 2016

@mlucinka dakujem pekne za odpoved

jessica44555
Odpoveď bola odstránená
Zobraz