Prosím vás, tí ktorí ste tam boli a poznáte to. Chceme ísť s deťmi vlakom, ale nikde neviem nájsť info, či je cesta zo žel. stanice nejak označená a bez problémov to nájdeme. Našla som iba vzdialenosť, že cca 10 minút pešo. Ďakujem.
vystúpiš z vlaku, stanica Strečno a tam sa určite nestratíš, ked sa spýtaš, poradia a pomôžu, je to tak 10 minút pešo v pohodičke, vidíš to vlastne aj z tej stanice hore na kopci, cez most ked prejdeš si v strečne a vieš ísť aj na hrad strečno, skúsim nájsť fotky v mobile
@alzbetka71 dobrý deň prosím vás vystúpim z vlaku v tej nezbudskej lucke?
@tanulicek201 boli sme vlani. Áno je tam zastávka vlaku Nezbudská Lúčka-Strečno.
@tanulicek201 áno priamo v nezbudskej lúčke, zo stanice je to pešo kúsok, je to Nezbudská Lucka-strecno. Keby prejdete cez most ste v strečne a viete ísť aj na hrad
@alzbetka71 teda predpokladám že chcete ísť do toho rozprávkového lesa, tak ten je blízko z tej vlakovej stanice.
Prosím ešte info. Teda, vystúpim na zastávke, Nezbudská Lucka Strečno. Potom je to peso k rozprávkovemu lesu 10 minút cca. A kompa? Tá premáva kde a odkiaľ? Ďakujem
@alzbetka71
Ak vystúpis priamo v nezbudskej lúčke z vlaku tak už kompu nepotrebuješ si priamo na mieste. A potom pešo hore 10-15 minút pomalým krokom. Autom sa dostaneš až priamo na miesto sú tam parkoviska. Ďalšia možnosť prísť do Strečna autobusom a tam prejsť cez rieku , ak ideš pešo vieš prejsť aj cez most, kompa je pre autá. A ďalej ísť pešo či je cesta o 10 minút dlhšia.
@hipuska Strečno a Nezbudská Lucka sú vlastne 2 dediny oproti sebe, oddelené Váhom. Vieš tam prejsť cez most pre peších a bicyklistov, kompa je pre autá. Hore je aj odpoveď pre teba
@alzbetka71 aha, ďakujem. Už mi to je jasné. Takže kompa neprepravuje osoby? V tej vyššej odpovede som nepostrehla, že to je pre autá....už vidím
@hipuska kompa preváža autá, ale keď ideš autom si tam aj ty, prípadne ak by si moc chcela sa previesť možno sa dá dohodnúť, ale platí sa za to. Hneď vedľa je most kde prejdete bez problémov na druhú stranu
@lilianka28 pokiaľ viem nieje to označené vystúpite na zastávke a je tam chodníček pomedzi stromy taka skratka 🙂 cesta vysypana kamienkami my sme šli za davom 🙂