Ahojte mamicky, nasla som neake starsie temy ohladne kupania v Neusiedlerskom jazere. Chceli by sme v lete vyskusat s detmi. Nemate niekto aktualnejsiu skusenost ake su tam podmienky na kupanie, hlavne kvalita vody ci je vhodna aj pre dieta do 3 rokov. Dakujem za vsetky info
My sme tam boli síce vtedy ešte bez babätka, ale je to tam naadherne. Voda čistučká. Chystame sa tam aj tento rok a už aj s babätkom 🙂
My sme boli teraz v sobotu v Podersdorfe - prvy krat a pacilo sa nam. Voda bola v pohode. (Deti sa kupali, ja tak pomenej - mne je kazda voda studena :o) Super bolo,ze dlho bola plytka voda, takze deti sa mohli vysantit.
na neusiedleri nie vsade je pristup do vody nakolko okolo jazera je mocarina na mnohych miestach.... super ba bike aj kupanie, maximalna hlbka 2 m, fakt plytke. v podensdorfe je aj kemp. v lete sa v podensdorfe plati na plaz ked ides, je tam turniket.minuly rok to bolo 5e.super ihrisko, aj s vodnymi atrakciami
Momentalne este nie je dost tepla ale v lete urcite.
Chodia aj s uuuplne malinkymi babätkami.
Voda je plytka,stupnuje sa velmi pizvolne takze pre deti idealne.
Mas tam plno preliezok,roznych hier...
Vodne bycikle.premavaju lode na druhu stranu/12 euro na dospelu osobu,alebo 9...uz neviem isto.../
Ked uz budete blizko,oplati sa zajst na Zoo Pamhagen.je to v lese a nie su tam exoticke zvierata.ale taka lesna a domaca klasika...
V Podersdorfe bacha na restiku Alfaro-zmrzka nic moc a pizza humus.
Bola som tam raz-prvy a posledny😆
Najlepsie je v podersdorfe-tam je jazero hned v dedine.mas vsetko po ruke.
V Neusiedel am See musis ist dalej z mesta-ale zase je to tam perfektne vybudovane.
Pokial hladas klud,mensi natresk a relax,oplati sa ist z illmitzu.
Jazero je za dedinou.pekne vybudovane.5 eur na cely den.na ceste k jazeru su cyklotrasy a rozne rothladne...inak supr cyklotrasa je kolo celeho jazera.vrelo odporucam