Nenáročná túra s deťmi

deti95060810
3. aug 2017

Ahojte maminky, neviete niektorá o nenáročnej túre s deťmi na Orave v okolí Zázrivej? popr. aj v inej časti Oravy. Ideálne by bolo keby bola v blízkosti nejaká koliba resp. reštaur. na prípadný obed...ďakujem

maria286
3. aug 2017

My sme dali predvcerom kvaciansku dolinu. Dokonca aj s kocikom. V jednom useku ho muz zlozeny preniesol ale inak sa stale viezla bud dcera alebo syn. Bola to prijemna prechadzka a aj to bolo zaujimave pre deti - drevene mlyny realne pohanane vodou... Isli sme z Hut.

trdelnik234
4. aug 2017

@maria286

Ahoj z Hut na Oblazy je fajn aj s detmi, aj s kocikom sa da. Ja som sa raz pokusala dat Oblazy priamo z Kvacian s dvojrocnou,a to bolo o inom. Celkom fajn penzion s restikou tam je smerom na HUTY s krasnym vyhladom.

lienqa
8. aug 2017

Klin ( Rio de Klin) 🙂, v Terchovej pekná vyhliadková veža, s malou sme dali aj Jánošikové diery, ale len tu krátku trasu vtedy mala 4 roky, aj tá Kvačianska dolina je super tam sa nám páčilo..kadečo sa dá vymyslieť 🙂 možno podľa toho ako staré sú deťúrence a turisticky zdatné , minulý rok sme dali aj Roháčske plesá s malou. A tento rok úplne ľahká prechádzka, lanovkou z Vrátnej sme sa vyviezli do Snilovského sedla, odtiaľ sme išli na Chleb a na Veľký Kriváň, a odtiaľ na chatu pod Chlebom.