Ahojte,
votrela som sa do Vášho fóra, pretože sa chystáme na pár dní navštíviť Svidník a okolie. Mám pár otázok a teším sa na vaše odpovede.
- chystáme sa do aquaparku na celý deň, dá sa tam najesť za rozumné ceny - nie ako v Poprade, kde vyprážaný syr a hranolky stojí 10€, alebo radšej niečo so sebou?
- ako je to v meste a okolí s cyklochodníkmi, nechcem s dcérou bicyklovať po ceste kde je rušná premávka a kopce tiež nezvládam,
- dostanem sa na bicykli napr. do skanzenu?
- čo okrem Dukly, múzea odporúčate vidieť?
ďakujem
@lenuliatko84 ona sa nepytala na zdravu stravu....co riesis
@lenuliatko84 veď to dala ako príklad, a keby aj nie, neni to jedno?
@lenuliatko84 aby si sa nepototo 😀 vyvazene jedlo. A barefoot na nozky s trickom z bio bavlny si zabudla? 😅
@lenuliatko84 vyprazany syr s hranolkami raz za cas este nikoho nezabil 🤦♀️
@ibrunova mne nie.lebo ked je na cigaretach obrazok rakoviny pluc,na tychto jedlach by mal byt zobrazeny infarkt
@kittykat22 neviem co baredood,moj nosi hilfiger a na bio vyrobky neverim
@simsalabim ale je to humus
@lenuliatko84 zda sa ze tvoj nazor na syr s hranolkami nikoho nezaujima.zaujima nas co vidiet vo Svidniku😉btw my sme pomerne zdravo, home made products orientovana rodina a syrom s hranolkami par krat do roka zhresime. A tiez nie je inteligentne tu niekomu pripominat ze fuj to by si nejedla apod.ich zivot, ich vec, co riesis?
@lenuliatko84 jasne položená otázka, odpoveď úplne od veci😂, ja neviem koho zaujíma a najmä autorku otázky, čo by si ty dala, alebo nedala do úst...
Ked pocujem vyraz vyprazany syr a hranolky je mi zle.co je zle na nejakom dobrom vyvazenom jedle alebo salate?toto by som donust nikdy nedala a ani svojmu dietatu.a nie nie som vegan eko bio a neviem co este aka matka.ale toto je fakt ze hnus