Ak sa tu nájde ten / tá ktorý/a ste dnes stratili detské okuliare na detskom ihrisku pri priehrade Kunov ozvite sa mi.
Napíšte ako vyzerajú okuliare, značku ... budem vedieť, že ide o majiteľa ... spojíme sa a ja vám ich pošlem 😉
Sami sme pred časom stratili detské okuliare a hoci som hneď vzápätí tehotná vrátila a prešla celú trasu asi 1,5 km znova aby som ich našla už sa nenašli, niekto našiel zobral a hotovka ...
Tak som nechcela, aby niekto takto prišiel o okulky, vzala som ich, napíšem na pár miest oznam a budem sa tešiť keď sa nájde majiteľ.
@mama.wolfka my sme takto stratili uz jedny okuliare a dva klobuciky :( Pri priehrade Kunov sme ale neboli. Naposledy sme si stratu klobucika tiez hned uvedomili a isli celu 10 min cestu az domov a klobucik bol uz fuc. Pred nami isliel otecko so 4 detmi, predpokladam ze on ho zobral ... a dufam ze si len omylom myslel ze je ich ... no dalsi klobucik uz tuto sezonu uz asi nekupujem ...
@mama.wolfka My sme tam nic nestratili, len chcem napisat, ze je mile, ze sa najde niekto, kto si da tu namahu, aby patral po majitelovi a posielal ich 😉 Tiez mame skusenosti skor opacneho charakteru 😒
@mama.wolfka tiež si myslím, že to je milé a veľmi pekné od teba! nám sa minulý týždeň podarilo stratiť klobúčik v ZOO BA, manžel ho išiel s deťmi hľadať a ja tiež, obidvaja sme prešli okolo neho a ani jeden sme si ho nevšimli, zrovna keď som okolo neho na zemi prechádzala, tak som manželovi po telefóne vysvetľovala, že šiltovku mám/bola pri klobúčiku, tak som nechápala, ako to, že klobúk nemám/ a klobúčik nie a pani, čo išla okolo si ho na zemi všimla, ako ma počula a podala mi ho 🙂
@mama.wolfka ak môžem poradiť, agentúra Cevarm z BA tam robí detské tábory, možno práve niektoré z tých detí tam stratilo okuliare, skús ich informovať...