Najlepšie kúpalisko

pasteleria
9. júl 2013

Ake je naj kupalisko na Slovensku podla Vas? Diky za nazory 😉

daturka1
9. júl 2013

neobesla som vsetky ale u mna vyhrava Velky Meder a Podhajska....

linddi
9. júl 2013

štúrovo

pasteleria
autor
10. júl 2013

v Ganovciach pri Poprade je takisto kraaasne. prave sme dosli odtial, zrelaxovani, fajne teple mineralne pramene 😀

evaka
10. júl 2013

u nas tiez vyhrava Velky Meder 🙂 ale to je skor kvoli spomienkami na detstvo, chodili sme tam kazdy rok, tak teraz tam obcas zajdeme aj s nasimi detmi. Pre vacsie deti na vyblaznenie Aquapart Tatralandia... len tie ceny 😝. Inak mne sa pacilo aj v Dunajskej Strede, je to take pokojnejsie, pre malinke deturence celkom staci.

nikoletka_h
10. júl 2013

Velky Meder 🙂

marianka3
10. júl 2013

Štúrovo 🙂

sandrika1986
10. júl 2013

Veľký Meder a Podhájska 🙂

ingmiriama
10. júl 2013

Bešeňová

fra
10. júl 2013

naše jednoznačne najoblubenejšie kúpalisko kam najradšej cez víkend chodíme je Lipot ... len ten nie je na Slovensku 😅 (je tam to, čo som na Slovensku ešte nikde nenašla naraz: plavecky bazen s príjemne teplou vodou a nie mrazivou že človeku maso od kosti odpadne, termálna voda, vodny svet s toboganmi, divokou riekou, vlnami, sauna v cene, fakt slušné vstupné kam može ist aj cela rodina bez toho aby sa zruinovala ,chutné jedlo, čisté wcka, tieň, upravené okolie)

vvia
10. júl 2013

Tatralandia 🙂

pasteleria
autor
13. júl 2013

@fra
no hej s tymi vstupnymi to na slovensku mame tak, ze ked chce ist cela rodina, tak si musi pripravit min. 20 eur a to nehovorim, kebyze sa na kupalisku chceme najest 😒

anjelik.666
22. júl 2013

Neviete niekto, kde je kupalisko, co ma take "kaskady", ktore vyzeraju ako Pammukale v Turecku - samozrejme v mensom a skromnejsom vyhotoveni 🙂 Raz som to tu videla niekomu na fotkach a neviem si spomenut, kde to bolo...

pasteleria
autor
22. júl 2013

@anjelik.666
to existuje aj na slovensku? ja som skusila google, ale nic mi to nenaslo...

anjelik.666
22. júl 2013

Ja uz som to nasla, je to Santovka: http://www.sant-wellness.sk/letne-termalne-kupa...

kikina84
23. júl 2013

@pasteleria velky meder..super cesta aj vlacikom a priamo az tam..navyse vstupne je v cene listku 😉

lubbie
23. júl 2013

Najlepsi Lipot, ale dobre je aj kupalisko v Hainburgu. Na Zlatych pieskov v BA teraz urobili nove detske ihrisko s kamienkami, velikanske a skoro cele v tieni 🙂)

horana
23. júl 2013

Suhlas s Fra a Lubbie, aj my mame najradsej Lipot, potom este aj Vody raj Vyhne, sice mensie ale pre nase deti tak akurat co sa tyka atrakcii.

Lubbie: a v ktorej casti je to nove ihrisko na Zlatych? My ked tak obcas chodime z tej strany ako su tobogany a tam som nic take nevidela....

lubbie
23. júl 2013

@horana ahoj, je to dalej, blizsie k tej strane, kde sa kupuju listky, tam kde boli tie volejbalove ihriska.

linda144
23. júl 2013

@daturka1 @kikina84 @sandrika1986 @evaka @nikoletka_h Baby,prave rozmyslame s muzom a malym ist na par dni do medera. nikdy sme tam neboli,takze si necham rada poradit. neviete o nejakom dobrom ubytovani,nie predrazene ale aby to zase nebola nejaka kutica 🙂 dufam ze aj s kupkom budeme spokojni. dakujem za kazdu radu.

veverina
23. júl 2013

@anjelik.666 Tam chodievame,mne sa tam velmi paci 🙂

veverina
23. júl 2013

Ja odporucam Santovku,Sturovo,Podhajska..potom Vyhne su pekne aj ked drahsie,vstupenka na cely den pre jedneho je 12 eur..a v Ba sa mi paci Dubravske kupko rosnicka 😉

kikina84
23. júl 2013

@linda144 ja ubytko neviem..termale su perfektne..mi to mame z BA vlakom hodinku cesty ..takze rano ideme a vecer sa vratime..ale myslim ze okolie je celkom lacne..zastavku spat mi byva babka a ze vraj je tam velmi lacno.. 🙂

horana
23. júl 2013

Lubbie: moc dik, my mozno tym ze chodime cez bocnu pokladnu sme si to nevsimli, urcite zajdeme, viem kde boli tie volejbalove ihr.!

Kikina84: a ako to funguje s tym listkom na vlak a potom odratanim ceny listka v Mederi? To je akcia zeleznic ci kupaliska a ako sa to prosim Ta uplatnuje?

daturka1
23. júl 2013

@linda144 my tam chodime len na jeden den,ak ubytko zhanas tak co najrychlejsie,bo uz sezona v plnom prude...s kupkom budes urcite spokojna....je tam vodny svet pre deti v zasklenej budove,hned vedla je termalny bazen,kusok dalej tobogan a blizko aj obcerstvenie..tak tam ti odporucam dat si deku,aby si mala vsetko poruke...

linda144
23. júl 2013

@daturka1 dakujem krasne za info,viem viem ze je sezona ale toho ubytka je tam dosta,asspon dufam teda 🙂

evaka
23. júl 2013

@linda144 Je tam kopce privatov, neboj sa, urcite najdete nieco volne... mozno dalej od kupaliska, ale privat isto najdete. My sme si prenajali jeden vacsi byt a na vecere sme chodili do penziona cestou od kupaliska, tusim za 7€, na vyber kopec jedal, ja som bola spokojna, ze sa netrapim s varenim 😉

linda144
23. júl 2013

@evaka dakujem

kikina84
24. júl 2013

@horana mi chodime z hlavnej stanice vlakovej z BA..tam treba zájsť do okienka kde je vlaková linka regiojet,to sú také luxusné vlaky rýchle 🙂 a vypýtať si lístok do termálov velky meder...cena lístka pre dospelú osobu je 11e,tam aj späť..je v tom zarátaný aj motorový vláčik,ktorý Vás odvezie priamo zo stanice velky meder az ku aquaparku..je to slabych 10 minut od stanice..ale vlacik uz bude cakat na stanici,ten je pripraveny len pre zakaznikov termalov,ktory cestuju vlakom..No a ked budete vchadzat do termalov,tak pri vstupe,pri nejakej pokladni,len ukazete listok vlakovy a oni si to nahodia do PC a daju Vam naramok..a ste vybaveny..listok plati na cestu tam aj spat a na celodenny vstup do termalov 🙂 ..to maju taku akciu az do odvolania..a deti do troch rokov zadara vstup uplne,aj cestu zadara 🙂