Maminy poradte kupko - kupele - aquapark - to je jedno - kde je naozaj pekny detsky svet s tepluckou vodou? Vsade pisu napr. 30 stupnova voda ale moja skusenost je taka ze od teplej vody to ma stale daleko....
Vincov Les, vnutorny bazen ma 32 stupnov
vincou les myslis asi ten termalnx bazen kde sa chodia susit wstari ludia lebo deti do toho bazenu nesmu a mamicka hlada bazen pre dieta
Madarsko ... Hajduszoboszlo .... najlepsie !!! Na Slovensku ziadna dobra skusenost :(
My chodíme do Aquaparku v Dolnom Kubíne a zatiaľ som spokojná...ale koľko tam majú stupňov, to z hlavy povedať neviem.
v Madarsku Lipot tam je uplne super od malickych deti az po dospelych kazdy si najde svoje. Krasny areal vsade travnicek a vzadu pieskovisko preliezky volejbalove ihrisko a vela vela atrakcii pre deticky. Vodne smyklavky tobogany detsky bazenik zatieneny aby na deticky nepieklo proste 1* aspon pre nas.
hotel permon podbanske
Aquapark Senec
Tatralandia LM
mas pravdu 30 stupnova voda nie je tepla,aj nam odporucala nasa detska imulologicka aspon 33 stupnovu vodu...ja odporucam... VADAS Sturovo... detskY bazen je teply a hlavne CISTY...lebo tam dospeli nemozu ...len z okraju bazena mozu strazit deti ....co sa mi velmi paci...lebo nech je detsky bazen ozaj DETSKY BAZEN.... p.s. Termalbe kupalisko vo Velkom Mederi je tiez pekny ....idealne pre deticky..len pre nas nie je dostatocne teply...
To by aj mna zaujimalo,ja mam rada uplne horucu vodu a zatial som neprisla na to kde by bola voda teplejsia ako 30stupnov 😖