Ludia prosim vas boli ste niekto na tom?ake to bolo?prosim dajte nejake recenzie dakujem....
@dana90 nieje zaco fakt nechodte tam vsetci rodicia boli podla mna zhrozeny a prekvapeny...ved tie dve ,,princezne,,sa tam celu hodinu len rozpravali ako sa odcaruju..pripadalo mi to ako improvizacia...a potom zaspievali 3 piesne nezrozumitelne na plejbek a ukazal sa olaf a isli sme domov😯
Boli sme na tom aj my v Košiciach. Zhrniem to takto, ako myšlienka toho celého vytvoriť niečo ako muzikál je fain, ale ostatné veci okolo toho dosť neprofesionálne. Celé vystúpenie odrozprávali, odspievali dve " princezné" ktoré mimochodom , jedna neviem Ellie či je tehotná, mala veľké bruško a Elza akože prepáčte, ale hrať princeznú už dáma v strednom veku a trošku pri sebe, nehnevajte sa na mňa.... A čo sa týka Olafa...ten nepovedal vôbec nič, akurát trápny playback na slová " Áno, prečo?"...Celé predstavenie odohrali traja "herci"....Rekvizity sa nemenili...Manžel napríklad bol mimo aj z toho, že o čom to celé bolo? Lebo rozprávku nevidel...človek , ktorý nevidí rozprávku nevie o čom celé bolo to predstavenie. Bolo to zahraté neprofesionálne, vytrhnuté časti z rozprávky...žiadny princ Hansen sa tam ani len neukázal..Miestami to bolo nudné...Zhrniem to celé asi takto do jedného, neodporúčam...je to nudné, nezaujímave..a hlavne aj dosť predražené...za to čo predviedli by som dala maximálne 4€ / osoba a nie dvojnásobok...!!
hrozne trapne,vobec neprehanam..to bolo asi najhorsie co som videla..deti to vobec nebavilo😕