Čaute baby veľa času trávim sama doma na koľko muž pracuje veľa hodín čo mám robiť? Prosím poraďte mi
No problém je v dvoch slovách - "sama" a "doma" 🙄 muž ťa vždy pred odchodom pripúta k radiátoru v pivnici?
Vyjdi z domu a nebuď sama. Nájdi si prácu, choď ešte do školy, prihlás sa do jazykovky, športuj, choď venčiť psov z útulky, s kamoškami na kávu, do kina, do divadla, márnosť šedivá, ja by som potrebovala každý týždeň ešte tri extra dni, samozrejme voľné a zaplatené 😅, aby som stihla všetko čo chcem...
@jankahondlova chod pracovat aj ty
závidíííím. aspoň jeden večer plný nudy .....😀
Neverim tomu co citam 😁😁😁
@jankahondlova chod do roboty. Mat tak tvoje problémy ...
Umriem
@jankahondlova a si tehotná? s dieťaťom alebo bez? potrebuješ animátora aby si sa nenudila😵? veľmi málo si dala informácií na to, aby sa dalo poradiť.
si z devina, chod sa prejst, zabehat si 😀 tam mas na to kopu placu..
Ja by som sa postavila ku oknu a vykúkala by som na manžela. Hoci aj osem hodín. A plakala by som. Možno aj na parapetu by som si sadla a hojdala nohami... 🙂
Chod von, prechadzaj sa, chod nakupit, navar, uprac, najdi si nejaky konicek, zacni cvicit, vyrabat nejake veci do domacnosti, maluj, tancuj, co len chces a co ta bavi ;)
@jankahondlova no dala si svoju otázku do sekcie - "Kam s deťmi " ? Takže, nevieš, čo so sebou alebo s deťmi? Ak si myslela seba - tak si hľadaj prácu, lebo byť len doma, aj pri x domácich prácach , začína byť časom " na hlavu " alebo treba mať koníčky ( šport, štrikovanie, háčkovanie, vyšívanie, varenie, pečenie, maľovanie, písanie poviedok, záhradničenie, ak máš záhradu....), ktoré pohltia takmer celý voľný čas. No a ak si mala na mysli - kam s deťmi - tak sa poobzeraj po okolí, čo tam kde máte, vyhľadaj podobné mamičky ako Ty a hneď budeš mať o zábavu postarané.
Praca, fitko, rucne prace, filmy, chodit von s kamoskami