Muž veľa pracuje. Čo mám robiť?

jankahondlova
16. jan 2018

Čaute baby veľa času trávim sama doma na koľko muž pracuje veľa hodín čo mám robiť? Prosím poraďte mi

beky1813
16. jan 2018

Praca, fitko, rucne prace, filmy, chodit von s kamoskami

sissy27
16. jan 2018

No problém je v dvoch slovách - "sama" a "doma" 🙄 muž ťa vždy pred odchodom pripúta k radiátoru v pivnici?
Vyjdi z domu a nebuď sama. Nájdi si prácu, choď ešte do školy, prihlás sa do jazykovky, športuj, choď venčiť psov z útulky, s kamoškami na kávu, do kina, do divadla, márnosť šedivá, ja by som potrebovala každý týždeň ešte tri extra dni, samozrejme voľné a zaplatené 😅, aby som stihla všetko čo chcem...

obsadenemeno
16. jan 2018

@jankahondlova chod pracovat aj ty

deti95060810
16. jan 2018

závidíííím. aspoň jeden večer plný nudy .....😀

babulkomale
17. jan 2018

Neverim tomu co citam 😁😁😁

hettinka
17. jan 2018

@jankahondlova chod do roboty. Mat tak tvoje problémy ...

yanni
17. jan 2018

Umriem

0silvia0
17. jan 2018

@jankahondlova a si tehotná? s dieťaťom alebo bez? potrebuješ animátora aby si sa nenudila😵? veľmi málo si dala informácií na to, aby sa dalo poradiť.

jana_eyre
17. jan 2018

si z devina, chod sa prejst, zabehat si 😀 tam mas na to kopu placu..

redlola
17. jan 2018

Ja by som sa postavila ku oknu a vykúkala by som na manžela. Hoci aj osem hodín. A plakala by som. Možno aj na parapetu by som si sadla a hojdala nohami... 🙂

moncurienula
17. jan 2018

Chod von, prechadzaj sa, chod nakupit, navar, uprac, najdi si nejaky konicek, zacni cvicit, vyrabat nejake veci do domacnosti, maluj, tancuj, co len chces a co ta bavi ;)

libawet
17. jan 2018

@jankahondlova no dala si svoju otázku do sekcie - "Kam s deťmi " ? Takže, nevieš, čo so sebou alebo s deťmi? Ak si myslela seba - tak si hľadaj prácu, lebo byť len doma, aj pri x domácich prácach , začína byť časom " na hlavu " alebo treba mať koníčky ( šport, štrikovanie, háčkovanie, vyšívanie, varenie, pečenie, maľovanie, písanie poviedok, záhradničenie, ak máš záhradu....), ktoré pohltia takmer celý voľný čas. No a ak si mala na mysli - kam s deťmi - tak sa poobzeraj po okolí, čo tam kde máte, vyhľadaj podobné mamičky ako Ty a hneď budeš mať o zábavu postarané.