Môžem ísť s polročným dieťaťom na plaváreň kde je 27 stupňov?

eveh
12. dec 2011

S rodinou by sme chceli ist do plavarne, lenze tam je v detskom bazene teplota vody 27 stupnov, ja si myslim, ze to je pre polrocne dieta studene ci? viem su aj baby centra pre plavanie s dojcatmi, ale my by sme to chceli spojit pre celu rodinu,ak by sa dalo.... ako vy? a malí plavci????

sisaha
12. dec 2011

@eveh 27 stupnov sa aj mne zda malo, hlavne pre dieta, ktore plavat nevie a viac menej v tej vode "stoji". Bud sa obmedzite a vsetci nepojdete, alebo budes hladat plavaren, ktora ma bazeny vyslovene pre male deti..(napr. v BB je bazen špeci pre malych drobcov). Ja osobne by som chorobu dietata neriskovala kvoli tomu, ze sa mi tam podchladi..

adetka
12. dec 2011

Nejde iba o podchladenie, ja som s dcerkou prvy rok nesla do ineho ako specialneho bazena aj pre pripadne kozne ochorenia s ktorymi sa tam ludia kupu, vyrusy (od chorych ludi), |deti do klasickych bazenov obcas ciknu a podobne. V Nitre je bazen specialne pre deticky do ktoreho v sobotu popoludni a v nedelu mozu chodit cele rodiny - samozrejme za prisnych hygienickych podmienok.

eveh
autor
12. dec 2011

ved to, nechcem riskovat daky zapal, len pre zabavu, to radsej pockat do leta, aj preto sa pytam, lebo moj manzel bol nedavno v aquacity kde bol tiez v bazene s vodou 27 stup. a cabrali sa tam take male deti....no neviem...

lenka0283
12. dec 2011

ja som s malou bola na normalnej plavarni ale v lete ked bolo vonku teplo teraz by som s nou nesla by mi prechladla keby vysla von do tej zimy

eveh
autor
12. dec 2011

A nevie niekto ci take bazeny pre cele rodiny su aj na vychodnom Slovensku?

ivka82
12. dec 2011

ja tiež nad tým premýslam, máme 9 mesiavo, a nedávno sme boli s manželom v klasickom bazéne -wellnes, voda bola 35 stupnov, boli tam s malym dietatom, som sa ich schválne pýtala, kolko má- a povedali že, prvý krát boli s nou vo verejnom bazene ked mala necelým 5 mesiacov, a nic jej nebolo. tiež sa bojím tých ochorení, ale za sa asi to netreba prehánať aby si dieta zvyklo aj na rozne iné bakterie, - myslím že ho velmi netreba izolovať aby sa telo naučilo s nimi bojovat. Tiež neviem či pojdeme ale nie..určite píste mamicky, ktore mate skusenosti s verejnymi bazenmi, kde je tepla vodicka.

martina_uk
13. dec 2011

@eveh ajojky, v spisskej novej vsi, hotel čingov je bazén ktorý spĺňa najprisnejsie hygienické požiadavky, majú tam aj kurz plavania pre babatka ale dá sa ísť aj mimo kurz hocikedy zaplavat. My tam s malickou chodievame. 4 hodiny stoja 5eur za drobca sa neplatí. Voda má 32stupnov. ;)

eveh
autor
13. dec 2011

vauu to fakt? inac pozerala som to tam na nete, viem o tom ,ale da sa tak, ze by sme tam mohli cela rodina aj so starsim synom(4)?

eveh
autor
13. dec 2011

@martina_uk vauu to fakt? inac pozerala som to tam na nete, viem o tom, ale da sa tak, ze by sme tam mohli cela rodina aj so starsim synom(4)?

martina_uk
13. dec 2011

@eveh áno dá, najlepšie si je tam zavolať aby tam nemali nejakú akciu, my sme vždy šli vtedy keď nebolo nič a boli sme samy v bazéne. Ja, malinka, moji rodičia.

hoogy
13. dec 2011

@eveh je to velmi studena voda nehovoriac o tom ze by sa s tak malymi babatkami nemalo chodit este na tak verejne miesta.skus si najst v okoli nejake centrum kde robia baby plavanie a popytat sa ci nerobia aj taketo spolocne plavania pre cele rodiny. my sme tak chodili v nitre v sobotu bolo rodine plavanie a na po hodinku sme si to prenajali stalo to 10e na celu rodinu dokona aj babku s dedkom se zobrali 🙂 skus mozno nieco take bude aj v tvojom okoli.

eveh
autor
13. dec 2011

ved som si len napustila do umyvadla tu 27 stupnovu vodu ACH !!!ledva ja by som tam vosla, nieto ze este taky bejbik, Velmi pekne Vam dakujem za nazory, aj tak by som tam nesla... a urcite budeme kontaktovat ten Cingov-Dakujem za infooo 🙂

raffaella
13. dec 2011

@eveh podla mna zavisi velmi aj od teploty vzduchu na plavarni. V Chorvatsku je napr. studene more, my sme mali okolo 23-24stupnov, vonku bolo ale okolo 30 st. takze mala neprechladla ani nic. Ona akurat nema rada studensiu vodu. Ale, boli tam uplne babatka malicke a tie sa cvachtali ako o zivot. Takze zavisi aj od babatka, ak ho nechas cvachtat chvilu a bude sa mu pacit, tak nevidim problem. Co sa tyka koznych chorob - s tym by som si tiez hlavu velmi nelamala, skor budes dbat na to, aby po kupeli si ho riadne osprchovala potom a umyla mydlom a natrela nejakym premastujucim tel. mliekom. 🙂

p.j.jacky
13. dec 2011

podla mna je voda studena a to aj pre mna 😉 .Ja by som neisla.brrrrr