Môžem ako tehotná do aquaparku, wellness zariadenia?

froschka
18. okt 2010

Zaujimalo by ma ake mate nazory a skusenosti s aquaparkami, wellness a spa pocas tehu.
chcela by som ist s dvojickami do aquaparku a v decembri s manzelom na vyrocie svadby na nejaky wellnes pobyt...
samozrejme ziadna sauna, ziadne tobogany, iba prijemne prostredie, teplucka termalna vodicka a perlicky 😵
Dakujem

sisaha
18. okt 2010

najlepšie ak sa opýtaš doktora..on pozná najlepšie tvoj zdravotný stav.

vefi89
18. okt 2010

ja by som povedala že je to ok, pokiaľ sa ty cítiš dobre. ale samozrejme, dávala by som pozor na tú teplú vodu 🙂

didulka85
18. okt 2010

Mne povedal doktor, ze v tehotenstve ziadne bazeny, jazera, virivky, stojate vody. Jedine povolene je more. Tak som zbytocne neriskovala a dali sme si s manzelom wellness pobyt az ked sa mala narodila.
Kolko doktorov, tolko nazorov.

callex
18. okt 2010

tepluckej termalnej vodicke by sa mali vyhybat zeny nachylne na kvasinkove infekcie, ale da sa tomu predist aj tamponmi urcenymi presne na tieto ucely. dostat v lekarni.inak ak ti z ineho zdravotneho hladiska nevadi tepla voda tak si myslim ze mozte si ist krasne uzit vase vyrocie.dopraj si masaze pre tehulky.
ja by som sa este spytala svojho gynekologa ci je to ok?

evickapooh
18. okt 2010

suhlasim s didulkou85 ,moj gynekolog je rovnakeho nazoru.a ma pravdu!vseobecne!naco riskovat?!

kejtty
18. okt 2010

My s manzelom sme tiez oslavovali prve vyrocie sobasa ked som uz bola tehotna v 5.mesiaci... Boli sme na wellness pobyte v Tatrach... samozrejme ze ja som nemohla ist nikde, na masaz som bola akurat tak krku a pliec, v saune som nebola, ani ziadne bahenne zabaly a tak... ani v bazene. Akurat vo virivke som bola na par minut posediet a nic mi nebolo. My sme poprosili toho prevadzkara aby nam dal do vyrivky trosku chladnejsiu vodu, nie taku horucu ze sa z nej az pari... a v pohode sa to dalo vydrzat.... Potom sme chodili na tury, lanovkou az na Chopok, v jaskyni sme boli... a tak.
Potom na konci pobytu mi dokonca vratili cast penazi, zato ze som nemohla vyuzit ich wellness ponuku v plnej vybave 😀 ... alebo moze ist za teba manzel 2x aj do sauny, aj na masaz, aj na zabaly... ale zalezi to asi od hotela ci bude taky ochotny sa vam prisposobit. Ale myslim si ze urcite sa s tym neraz stretli, ked bola zena tehotna a vysli v ustrety...

stvura
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
benne
18. okt 2010

ja som tiež chcela chodiť do teplej termálnej vody, môj dr. zakázal. Na jednej strane tie kvasinkové infekcie, na druhej strane príliš horúca voda môže spôsobiť potrat, predč.pôrod. Klasickú plaváren s poctivým dodržiavaním hygieny mi len a len odporučil. 😉

micusa2222
13. jún 2023

@froschka otázka na gynekológa..nie na MK...

mikadooo
13. jún 2023

@froschka ak máš normálne tehotenstvo, môžeš. Sauny nie, tobogány tiež nie 🙂. Tak ako píšeš, je to ok (pri normálne prebiehajúcom tehotenstve).