Mickey Mouse a Minie k vám domov

mickey1
1. mar 2014

Caute vsetci. Ak by bola moznost si prenajat Mickeyho Mousa , Minie ale nejaku inu rozpravkovu bytost k Vam domov, mal by niekto zaujem? Aku cenu by ste si predstavovali za pol hodinu? (Prisiel by k Vam clovek v kostyme a za prenajaty cas by sau u Vas hral s Vasimi detickami).

livka299
1. mar 2014

Jééj super myšlienka 😉 a ešte aj z KE...No cenu by ste mali vedieť vy, ale moja predstava by bola okolo 40€???

lienkao
1. mar 2014

Podľa mňa milá myšlienka. Ale 40 eur je podľa mňa veľa. Ja by som toľko nezaplatila. Určite 20,- eur na hodinu musí byť dostatočná sadzba. Niekto berie za kvalifikovanú prácu na hodinu 2 eurá. Držím prsty.

sissy27
1. mar 2014

@mickey1 buď málo infošiek, alebo len zle podané...čo zahŕňa táto ponuka? lebo "prísť v kostýme a hrať sa s deťmi" je také nejaké ... zbytočné? ak máš k tomu premyslený aj nejaký animačný program, tak sa to hodí na oslavy alebo nejaké špeciálne príležitosti a tam teda za pol hodinu neurobíš nič.. ak som doma tak nepotrebujem niekomu cudziemu platiť, aby sa mi hral s dieťaťom, ak potrebujem babysitting, tak úplne stačí aj v civile a tam je cena 2-5€ na hodinu...
nápad akože milý, ale potreboval by nejak premyslieť, že aké služby sú vlastne v ponuke, popozerať cenník konkurencie (lebo nie, nevymyslel si nič nové) a uvidíš...

anatalia77
2. mar 2014

@livka299 😀 no ak ponukas za 1/2hod 40 eur,tak zajtra podavam vypoved,a obleciem si co len chces 😉

cmulinko
2. mar 2014

Ja som nastastie nikdy nepocitovala biedu slovenskej materskej ale ani v mojej situacii by som nikdy nevysolila 40 eur za takuto '' zabavu '' Som si ista,ze 99% mamiciek na takuto zabavu nema zbytocne peniaze.Podla mojho nazoru tento napad ma plno medzier....nema originalitu ak sa jedna iba o pol hodinove saskovanie pred detmi,nesedi mi ani cas,lebo pol hodina je zalostne malo.Dieta si akurat zacne uzivat a v tom momente stop,zial pol hodiny je koniec.O stane len krik a plac doma (teda u nas by to tak urcite bolo ) Ja mam cez cestu jedno detske centrum ,kde kazdy den ujo saso rozosmieva deti,hra sa s nimi na preliezackach a tak.Vstupne je 15 eur 2 hodiny a v tom okrem toho sasa sa deti pohraju aj s hrackami a mamicky si mozu objednat kavu alebo caj a porozpravat sa a mat svoje deti na ociach.

livka299
2. mar 2014

Tak ja som to brala akože ku nám do obce to má z KE takých 40 km aby sa mu to aj oplatilo. Ja som brala cenu, ktorú by som bola ochotná dať. Ale ako píše @sissy27 pol hodka je málo pre decká....

livka299
2. mar 2014

@sissy27 on je z KE, a áno, tu vymyslel niečo nové.....ja som napr. na Mikuláša zháňala aby prišiel k nám domov a nenašla som. Preto sa mi to veľmi páči...

sissy27
2. mar 2014

@livka299 tak na toho mikuláša stačí jeden ochotný chlap a kostým z požičovne, v ktorom obehne kľudne celú dedinu... a teda čo vídam v správach, tak na dedinách sa to robí úplne bežne, aj traja králi, aj čerti, aj anjeli... je to otázka asi 20€ za kostým a trošky ochoty...

livka299
2. mar 2014

@sissy27 My sme sa tu presťahovali z KE pred rokom, nikoho tu nepoznáme 😉 a u nás na dedine akurát cigáni chodili na halovína 🙂 žobrať cukríky ....
Nie vážne, fakt som nič podobne nenašla....

mickey1
autor
2. mar 2014

Caute, dakujem za vsetky doterajsie prispevky.
Popravde kotymy uz doma mam a to kvoli tomu, ze som chcel synovi spravit radost na narodeniny a nevedel som sa dopatrat k nikomu, kto by nieco take mal, alebo pozical (teda jednu firmu som nasiel, ale neodpovedali ani na volania ani na email).
Aby som upresnil zopar veci
- samozrejme mal som na mysli chodit na domace akcie (detske narodeniny, do skolok a podobne........)
- ohladom toho zakladneho polhodinoveho casu - mal som moznost v tom kostyme uz co to stravit (po rodine) a vydrzat v tom dlsi cas sa neda, takze po pol hodine by zakonite musela byt prestavka, preto som to dal na pol hodku. Samozrejme ostal by som aj dlhsie, napr. po prestavke dalsiu pol hodku
- ohladom penazi a ako odpoved na prispevok @ cmulinko: Ak mate doma 3 decka a nejaku tu detsku navstevu tak navsteva detskych ihrisk pri cene 15€ za 2 hodiny by vysla asi poriadne draho. Samozrejme sa to musi oplatit aj mne, nakolko sa niekam musim dostavit a okrem dajmetomu pol hodinoveho vystupenia este cestovat tam, spat a zaplatit naftu. Ak by bol zaujem aj o druhy kostym, brat aj nejaku vypomoc.
Samozrejme vítam každý príspevok, či už kladného alebo negatívneho charakteru, ale moj hlavny dovod preco som tu pisal bolo, ze som od Vas chcel poradit ohladom ceny.
Dakujem

cmulinko
8. mar 2014

@mickey1 ja tych 15 eur platim na tie 3 deti...ja ako matka mam vstup zadarmo.