Ahojte, prosím viete poradiť na západnom Slovensku, prípadne v Čechách - juhovýchod, čo najmenšiu zoo na chodenie - aby nebolo veľa kopcov, len taká príjemná prechádzka. Ale aby tam boli zvieratá ako slon, žirafa atď.
Nani to zoo ale minifarma lubina je malinka a maju to tam krasne. Zvieratka mozes hladit, krmit, niektore cesat ☺️ A inak spominana zoo lesna je super. Je velka ale nemusis ju prejist celu a jazdi tam vlacik takze prejdes kolko vladzes a potom sa odvezes ☺️
Hodonín, ale neviem čo sú tam také zvieratá
@lauriik áno, tam sme už boli pár krát, je tam krásne, ale zvieratká sú tam skôr také domáce ☺️
@poslednepogo Hodonín ma napadol, že to by mohlo byť, tam sme boli už dávno, tak som si nepamätala či majú aj tie slony atď.
@jj298 povodny vybeh tigrov je zatvoreny. Ten co mal taku vyhliadku.
Zoo Hodonin, Zoo Zlin (Lesna), Zoo Vyskov (+Dinopark), Malkia Park (Orechova Poton), Minifarma Lubina (od tejto sezony novy nazov Farma Park Lubina), Ekopark Piestany, Madonan Bojnicky, Gazdovsky dvor - Nas sen Puste Ulany.
Drviva vacsina, je ale bez slonov, a podobne.
V Bojniciach majú slony, taký nový pavilón. Je to podľa mňa menšia ZOO, ale zvierat je plno.