MC Drobec Michalovce. Chodíte tam s deťmi?

latvia
5. nov 2010

Chodite tam s detmi? Podelte sa o pozitiva / negativa 🙂

adrikadt
7. nov 2010

Ahoj 😉 Ja chodim do Drobca, nie nejak pravidelne, ale vzdy ked vyda cas. Aj ked teraz zacnem urcite chodit v pondelky, nakolko zacina anglictina pre najmensich. Len nedavno sa Drobec prestahoval z maleho kabinetu do vacsej miestnosti, takze je to super, zmesti sa tam viac deticiek i mamiciek 🙂 K dalsim pozitivam patria rozne akcie, ktore MC Drobec usporiadava, napr. v lete to boli spolocne akcie na vinianskom jazere, vylet na Morske oko...v zime sa urcite sa mozeme tesit na Mikulasa, ci nejaky karneval. Urcite odporucam: 🙂

latvia
autor
7. nov 2010

@adrikadt fiiiha, az na morske oko???? 😲 to len pre mobilnych alebo je aj nejaky odvoz zabezpeceny?
sa tesim na mikulasa, pre maleho prva podobna akcia 🙂

latvia
autor
9. nov 2010

dnes poobede sme tam ako na koni, dufam ze nas tam bude aspon 20 😀

adrikadt
11. nov 2010

Odvoz bol na vlastných autách, možno v budúcnosti pri veľkom záujme sa bude môcť niečo vybaviť...

latvia
autor
14. nov 2010

zajtra ideme na anglictinu, snad 😉

atulka
19. nov 2010

Tehuľky z Michaloviec a okolia! Počuli ste o cykle prednášok, ktoré organizuje Regionálny úrad verejného zdravotníctva na ul. Sama Chalupku v MI (za hotelom Jalta) pre tehotné v hociktorom mesiaci tehotenstva ZDARMA? Absolvovala som ho pri dcére a môžem odporúčať! Dozviete sa nielen o tehotenstve, ale aj o pôrode (pozriete si pôrodnú sálu a izby v pôrodnici) a starostlivosti o bábätko a možno dostanete aj milé malé darčeky a občerstvenie. Viac nájdete na http://www.ruvzmi.sk/index.php?limitstart=22 Ak máte o kurz záujem, prihláste sa čím skôr! Kurz odporúčajú aj viaceré mamičky navštevujúce s deťmi michalovské materské centrum DROBEC www.drobec.sk

latvia
autor
21. nov 2010

@atulka kurz sa robi aj v MC drobec, vieme o tom 😉

latvia
autor
23. nov 2010

idete na burzu v sobotu??

latvia
autor
4. dec 2010

na toho mikulasa mozu prist aj stari rodicia napr? 😅 neviete niektora?

anulienka166
4. dec 2010

@latvia vies ze hej 😉

anulienka166
4. dec 2010

a inak k MCDrobec..nam sa tam velmi paci..deticky sa pekne hraju a my mamicky na chvilku aj vypneme nie @latvia co ty na to??

latvia
autor
5. dec 2010

@anulienka166 😀 jaaaaasne, je tam velmi dobre, som ani nedufala ze bude tak dobre, po mojej predchadzajucej skusenosti s inym MC 😝

anulienka166
5. dec 2010

@latvia a bola si uz aj niekde inde hej??v inych MC?

latvia
autor
5. dec 2010

@anulienka166 mala som tu cest, v jednom MC v cechach...3x vacsie rozlohou nez Drobec, ale kvalita fungovania sa s Drobcom nedala porovnat (Drobec funguje 100 percentne lepsie)

atulka
19. dec 2010

dievcata, tesim sa, ze sa vam v MC Drobec paci a dufam, ze cleniek bude pribudat a hlavne deticiek...aby bolo veselo 🙂

latvia
autor
19. dec 2010

@atulka co este nespis? 🙂 ja tiez dufam ze nas bude viac a viac, uz hlavne preto, ze tam je fakt relax a zabava 🙂

atulka
19. dec 2010

ahoj, nespim...ale uz idem
este sme davali malu na zachodik a uz ideme vsetci hajat 🙂 pisala som oznam na stranku (ma to tam umiestnit spravca), ze herna MC Drobec bude od zajtra az do konca prazdnin zatvorena...prajem ti dobru nocku..pa

latvia
autor
19. dec 2010

@atulka 😲 to si mi nemala pisat ☹ sme sa chystali zajtra....no nic, bru aj tebe

anulienka166
20. dec 2010

@atulka, @latvia..coze ??my sme sa tiez chystali dnes...a to je do akeho azda nie do 10 teho??do kedy su prazdniny??

latvia
autor
20. dec 2010

@anulienka166 mam ten dojem, ze atulka myslela do konca skolskych prazdnin, teda asi do toho cca 10.1. 😖 co budeme dovtedy robit?? 😀 pome niekam von

anulienka166
20. dec 2010

@latvia.tak to neviem co budeme robit vobec...pojdeme niekde isto bo to je dost dlha doba...a doma sa mi sediet nechce ☹

latvia
autor
20. dec 2010

@anulienka166 ani mne, my musime kazdy den 2x von...

atulka
22. dec 2010

ano...herna MC Drobec bude zatvorena az do 10. januara 2011, pretoze v skole sa bude len temperovat (bude tam len cca 16 C), takze asi by nam tam bola zima...zelam krasne Vianoce a stastny novy rok!

latvia
autor
15. jan 2011

vcera som hladala nejaku masku na karneval a nenasla som na 1,5 rocne dieta nic 😝 rozmyslam ze ho obleciem za namornika len neviem kde najdem namornicke tricko 😕

anulienka166
15. jan 2011

@latvia jeeeej vy chete za namornika??my rozmyslame a este neveime ze co... 😒 mame aj nejake skrabosky na kuzelnika aj ciapku mame tak mozno to..hm?neviem ze vobec co..skus zemplin tam by mali mat pasikave tricko tak moze byt aj take nie??

conkulinka
15. feb 2011

ahojte žienky, do centra som chodila s dcerkou viac ako rok, ale keďže som musela nastupit do prace a dcerka do skolky tak tam chodime uz len na väčšie akcie - mikulas, karneval a pod. Inac tam bolo super, mala sa vyblaznila a ja vyrozpravala. Vždy som sa tesila, ze ak tu v meste niečo take bude, tak že budeme chodit. Držim palce nech to vydrzi co najdlhsie a nech detičiek iba pribuda.

conkulinka
15. feb 2011

a aby som nezabudla, Aďke gratulujem k narodeniu dcerky Nelinky. Už sa tesím ked sa stretneme. 🙂

atulka
19. feb 2011

ďakujem za blahoželanie, máme sa super...Nelka pekne papká a spokojne spinká, veľmi sa z nej všetci tešíme...Davidko s Ninkou sa na ňu nevedia vynadívať 🙂

latvia
autor
19. feb 2011

@atulka len nech takto pokracuje a robi vam radost 😉 kedy ta (vas) uvidime? 🙂

tobinko10
1. mar 2011

nám sa tam veľmi páči, boli sme minulý týždeň a malá bola nadšená. 🙂