Ahoj som mamička a mám 1 rocného chlapceka a premyslala som nad využítím volného času oboch, hľadala som na roznych stránkach nejaké miesto kde by sa mamicky stretavali a diskutovali, hrali sa so svojimi detickami a nasla som najblizsie taketo centrum az v čadci a tak som premyslala ci by nebolo dobre nieco taketo zalozit i v KNM... Chcem sa teda opytat co vy na to maminky pridali by ste sa a spolocne by ste travili volny cas spolu so svojimi ratolestami?? Myslim tym program tak na dve ci tri hodiny kde by sme s detickami tvorili zaujimave aktivity, ucili by sme sa vypocitavacky, riekanky a dalsie zaujimave vecicky??
Som rada ze o tejto myslienky neuvazujem sama... dakujem za kazdu podporu ... dufam ze sa my to podari niekde i zrealizovat... dzte palce
@kotatko201 Ahoj, velmi sa mi paci tvoj napad, no bohuzial nemam cas na to aby som nieco take organizovala. No velmi rada by som sa pridala ak take nieco zorganizujes ty....ha ha. Mam 15 mesacneho chlapceka a chodim s nim na fitlopticky do ziliny, co je trosku predrazene. Si priamo z KNM? Ja ano. Neviem ci vies 🙂 ale tu priamo v KNM take nieco je, v pastoracnom centre sv Jakuba. Kazdy utorok a piatok...ak sa nemylim. Je to hodinka a deticky sa tam pohraju s par hrackami co tam maju k dispozicii. Poplatok asi 50centov ak sa dobre pamatam. Bola som tam raz a nasla som si tam kamaratku. 🙂 co tam tiez bola par krat, no obe maly sme rovnaky pocit, ze sa tam skor stretavaju mamicky co sa uz poznaju. Citila som sa tam tak... a ta kamaratka tiez. No nic, aspon sme sa tam nasli my 🙂