Mamicky neviete o nejakych materskych centrach vo vrakuni,dolnych honoch alebo podunaj.biskupiciach?prosim ak ano napiste mi na nick nie sem.dakujem!
ahojte baby.. mam taku otazocku, dnes som si zobrala kartu od mojej obvodnej doktorky, nemozem predsa tehotna a vydata chodit stale ku detskej a ako sme sa prestahovali do vrakune, detsku som mala v starom meste a to je daleko a zhanam nejaku dobru doktorku.. bud na rajeckej na pesej alebo pri tescu tam v tom zdravotnom stredisku..
NEVIETE MI PORADIT???
velmi dobra je na ucitelskej ulici mudr. žemberová aj mi k nej chodime ale je to v biskupiciach 😒
claudinka, skus MUDr. Krátku na rajeckej v zdrav. stredisku - my k nej cela rodina chodime 🙂
Mudr. Zemberova je vynikajuca, to nie je az tak daleko, a myslim, ze ta dialka by za to stala. Je fakt dobra.
Ale kamosky chodia na Bebravsku k dr. Kostialovej a su celkom spokojne
dakujem pekneee.. Kratka bohuzial uz neberie ziadnych novych, tu mi vela ludi odporucalo.. nakoniec sm sa dala na bebravsku k nejakej laginovej, ktora je teraz na materskej..
baby a neviete, kde je tu otvorena kniznica? ta na dudvazskej je zavreta..
tusim v taline...to je taka nizka budova pri pentagone na stavbarskej
petaba vyskusam to, dakujem 😉
🙂 asi uz neaktualne ale mozno ked niekto nakukne do temy tak najde aspon nejaky tip http://kamsdetmi.sk/materske-rodinne-centra-a-c...
Ahojte,nenasli ste niekto plysoveho tucniaka na Pešej zone vo Vrakuni??
no su dve nove otvorene a to pohoda na stavbarskej v areali detskeho domova zo zadu
a centracik v taline ale tam to bude asi trosku o inom 😉