ahojte boli ste v marchenparku my sme boli a bolo super .niektore atrakcie boli vynimocne napr.horske drahy,kolotoce a leonardou lietajuci stroj (leonardos flugmaschine).leonardov lietajuci stroj je nova atrakcia roku2015
A je to len pre mensie deti alebo aj pre starsie deti?
Chodíme tam tiež a myslím, že detičky aj rodičia si prídu na svoje. Brat má deti vo veku 13, 14 a oni sa v pohode zabavia. Môj malý 5 ročný by tam najradšej každý týžden chodil a popri ňom sa chtiac-nechtiac povozíme aj my rodičia, lebo niektoré atrakcie sú pre malé deti iba v sprievode....ja odporúčam, treba vyskúšať 😉
Dakujem za odpoved
@lavandulka mas pravdu zabavia sa tam male aj velke deti.my sa chystame tento tyzden druhy krat za rok.boli ste na horskych drahach?
Mojim detom sa tam najviac pacia:
1) Potkania draha
2) Leonardov stroj
3) ako oddychovka jazda na Prasiatkach
ale maju radi aj vodne atrakcie, cize my mimo leta nechodime. Chybali by nam vodne cesticky a osviezenie pod vodopadom (detom berieme plavky do ktorych sa prezlecu) spod ktoreho mokre behaju za drakom do jasyne, Krokodylie lodicky a Chobotnickovy kolotoc blizko koreho su sudy striekajuce vodu do prudu ktorej sa snazia napasovat. Na tieto vsetky veci su stale prezlecene v plavkach a cielene sa snazia cim viac zamocit 😀 Jaaj a este nesmiem zabudnut pramicu - lod, ktorou sa plavia cez prieplav, naposledy v lete tam cely chumel deti pretazilpramicu tak ze sa zanarala sem tam niektore padlo do vody (je tam rost) napriek tomu ze sa to oficialne nesmie a obsluha par krat jemne napominala ked sla okolo, tak aj same zoskakovali vo vody a vselijak vyliezali, bola sranda 🙂
@kopanec Hej aj balonovy je dobry, mojim detom na nom nic nie je, len mne staci raz a zaludok mam na cucky, sranda ze napr. Leonardov mozme aj viac krat po sebe a zaludok nic, myslim si ze je to tym ze je modernejsi a ten pohyb je nejak lepsie uz vyratany, skratka akoby citim rodziel medzi tymi modernejsimi kolotocmi a tymi starsimi (a potom aj tym ze mam celkovo slabsi zaludok 😀 )
Ale tiez mame ten park radi, je taky akuratny, ani nie maly, ani ne velky ze by sa tam clovek utopil, chodime tam uz dlhe roky odkedy boli deti male a kazdy rok sa tesime aky novy kolotoc pribudne 😵 , vzdy je nejaka novinka do dalsej sezony.
Ale uz sme tam zazili aj scenu kedy syn chodil na Krokodylovych lodickach stale dokola a najrpv nebolo az tolko ludi, ale potom ludia dosli aj viac ale tym ze uz bol ja neviem ale hadam aj 10 x po sebe tak ten co obslubuje (mmch tiez ikona parku je tam uz dlhe roky v typickom klobuku pri tej atrakcii) ho nechal chodit vkuse nemusel vystupovat aj ked bola rada, syn uz uplne mokry a ten obsluhujuci ze taky rekord tam este nemali, na konci mu skandoval: "Slovakia!Slovakia!" take mile to bolo 😀
@kopanec
Bola som tam asi 4x