Ahojte,
boli ste niekto počas prázdnin v Marchenparku s detmi? Je to tam bezpečne z hladiska koronavirusu? Uz sme sa takmer pol roka nepohli pomaly nikam z domu a potrebujeme niekam vypadnut tak, aby sa aj deti zabavili. Dakujem za skusenost a hlupych komentaorv ma prosim usetrite. Dakujem 🙂
@lenuliatko84 mozem poprosit nejaky typ na nieco podobne - jednodnovy vylet? lebo aj tu na MK to nedavno propagovali ako bezpecne aj v tejto situacii...
Hlavne si treba kupit listky online - takto obnedzuju pocet navstevnikov.
Bezpecne je takmer vsade, ak dodrziavas odstupy a nosis rusko.
@simsalabim ano, to viem, vdaka a boli ste?
Chceli, ale neboli.Chodi tam veľa Maďarov, Rakúšanov a nemám chuť chytať tie madlá.Vacsinou sa stojí v dlhých radoch či na atrakcie, alebo v bufete.my sme boli minulý rok v októbri už bola Halloweenska výzdoba bolo to veľmi pekne nebolo teplo ..asi pôjdeme až vtedy uvidím...ak chces pošlem pár tipov na atrakcie vo Viedni mám to niekde odlozene ako máš veľké deti?
@eliska13 dakujem, nemusi byt Rakusko, kludne aj Slovensko, len mam praveze male deti, ale minuly rok sa im tam velmi obom pacilo (lebo sa tam zabavia aj uplne najmensie deti, aj vacsie, aj velke) a tu na SR jednodnove vylety a atrakcie velmi nepoznam - najlepsie zapadne Slovensko, dakujem
Nie je to vyslovene ako Marchenpark, ale nam sa pacilo velmi aj v Rozpravkovom lese v Nezbudskej lucke 🙂
Chceli sme izt, zvykneme chodit v juni, tak sme si to chceli v lete vynahradit, ale nakoniec sme nesli. Vela ludi, spolocne wc, madla, co vsetci chytaju....
Prepáč som zabudla😉
Tu su nejaké aktivity čo som mala zapisane pre deti
Motorikpark Wien
Fakulty fun
Monki park
Family fun
Zoom
Boggy park
Auer welsbach park
Kids farm
Hohewand
Sparbach
Cobenzl
Niečo z toho je určite turistika nemám čas teraz pozerať to si písali baby na FB Slovenky čo žijú vo Viedni, že aktivity pre decká aj nejaké zvieratká farmy sú tam, ale neviem ktorý názov😆
Tak chodte niekam na slovensku.je to tam iste nebezpecnejsie ako niekde kde je malo ludi,nesla by som