Ahojte
Plánujeme dovolenku so 6.ročnými deťmi na Liptove.
Máme v pláne Tatralandiu, Babyland,ZOO kontakt,nejakú túru a ešte by bodlo zopár nápadov od Vás skúsených😊(Jaskyne už máme pochodené a takisto hrady).Každý tip poteší.
@viestta Už sme boli😉ale ďakujem
@malulienka huriccane factory, prosiecka a kvacianska dolina - mlyny
@malulienka v Liptovskom Jane Male Slovensko, mincovňa.
Nasim sa najviac pacila plavba lodou po Mare👌Aj mne😂
muzeum v lipt mikulasi je fajn interaktivne spravene
Tricklandia v pripade nepriazniveho pocasia to je smokovec
Ked uz Mincovnicko, tak aj Medvediu stolnu. http://www.aghartha.sk/bajna-risa
Toto je celkom zaujimave pre deti.
V Ziarskej doline sa da pokracovat na Ziarsku chatu ako tura.
Farma vo vychodnej, to sa treba ale rezervovat
Liptovsky Hrad, Havranok,kostol v sv Krizi
Tatralandia a zookontakt ked kupite listok na obe v neden den je to lacnejsie o nejake €€
Z kupalisk este na orave oravice to mozete spojit so zubercom
Mlyny oblazy easy tura pre deti, vodopad skok zo strbskeho plesa trosku narocnejsie ale da sa
Mincovna v jane je uzasna, v ziarskej doline je zas medvedia stolna, welness v permone v priade nepriazniveho pocasia, v lomnici dobra hracka tiez v pripade dazdu
urcite Hurricane factory (pocitajte ale s tym ze sa treba dopredu objednat), fakt to stoji za to... a my sme sa teraz vratili z Besenovej... fakt parada.
My chodievame len tak k Belej - v Kokave (tam kd je taky zelezny most), Dovalove (zhruba v strede dediny), Hradku (pod mostom) alebo Vavrisove (ako je kemp) je dobry pristup. Tam si mozu dosyta z kamienkov stavat a odvaznejsie detuchy sa aj vo vode macat. My osobne to mame radsej ako kupalisko. Trosku sa ponamacas vo vode studenej a to aj staci dospelakovi 🙂 Brehy Belej su take kamenisto piescite, cize naozaj pre take detvaky zabava dobra. Neviem ako vase detuchy, nasa v takom veku dost tury bojkotovala a ked su take horucavy, to uz duplom. A zas my dospelaci niektore veci povazujeme za turisticke pasce - ze nie nutne sa cena vyrovna zazitku... 🙂
@malulienka kvacianska dolina, Prosiecka dolina,mlyny oblazy, Partizánske bunkre pri Mikuláši, Roháčske plesa
@katkaseiner pozrela som si to.Rozumiem tomu správne, že dieťa 45eur ale lieta iba 2 minuty? Je to dosť.
Liptovský hrad, Kvačianska dolina, žiarska chata, Múzeum ochrany prírody LM
@malulienka ano, ale pozri aj zlavove portaly... ja som to raz kupila muzovi (v zlave), potom som si dokupila aj ja a nakoniec na mieste sme dokupili aj dcere. Ono to netrva 2 minuty, je to realne aj skolenie, vysvetlia vsetko, a potom sa ide na to lietanie 2x. Za mna je to fakt zazitok... ano je to drahe, ale stalo to zato. Realne sama lietat nevies (ani dieta), to clovek potrebuje nalietane hodiny... ono vsetko riadi ten zamestnanec vo vnutri turbiny (neviem ci to nazyvam spravne).
@malulienka tam to funguje tak, že ide naraz možno 7 ľudí, idú zaradom po minútke, a potom zas. Ak by si chcela, aby ťa vyviezol celkom hore, tak si treba priplatiť nejaký hurikán taxík, či ako sa to volá a tým pádom na konci ťa vyvezie až na vrch toho tunelu.
@malulienka urcite nevynechajte Villu Betulu 👌
@malulienka na www.sdetmi.com najdes tipy na vylety s detmi na Liptove. My sme boli na vyhliadke, Lip. hrade (ale to bolo strasne do kopca a na konci sa islo po vodarenskom rebriku takze to az s dospelymi detmi), Lucansky vodopad je fajn na podvecerny oddych, Kvacianska dolina bola uplny top - krasna tura, mlyn so zvieratkami a blizko vodopad medzi skalami.
ak bude prsat tak urcite muzeum jaskyniarstva a ochrany prirody, super urobene pre deti, interaktivna
Vyhladna na Boci
Skanzem v Pribyline