Letné hudobné festivaly s deťmi

canis_lupus
16. feb 2022

Ahojte, skôr ako na odsúdite, že chcem ťahať dieťa na hudobný festival - ja to nejako k životu nepotrebujem 😃 Syn bude mať v lete 3,5r a v živote má len jediné želanie, ísť na koncert Armina van Buurena. Celkovo miluje trance, celé dni sa len hrá na DJa, túži ísť na koncert s lasermi...
Zistila som, že na Colours od Ostrava bude tento rok Armin, ale neviem si predstaviť ísť s dieťaťom na takýto festival. Ešte keby bol len v detskej zóne, tak ok, ale na koncert priamo? Vzala by som mu protihlukové slúchadlá, ale aj tak neviem, či to je vhodné pre dieťa. Boli ste niekto na Colours alebo inom festivale, kde hrajú aj trance s deťmi?

nyusika
16. feb 2022

rob, co uznas za vhodne.

ja len, ze v zivote bude mat este vela snov.
a naozaj si nemyslim, ze ist na trance so silnou laserovou sou je to prave orechove pre tak male dieta.

a uz vobec nevidim zmysel ist na koncert s protihlukovymi sluchadlami 😀 😀

diewcatqoo
16. feb 2022

@canis_lupus ahoj, jasne, vezmi ho a uzite si. Kup mu sluchadla a na krk mu pre istotu zaves nejaky stitok, kde bude kontakt na rodicov, ak by sa nahodou stalo, ze by sa v dave zatulal (stat sa moze hocico).
Line up asi este nie je zverejneny, ci? Je moznost, ze Armin bude hrat az niekedy neskoro vecer, tak aby to syn vobec vydrzal dovtedy. Ubytko si radsej rezervujte uz teraz niekde, pretoze do stanu by som s tak malym urcite nesla.

nyusika
16. feb 2022

@diewcatqoo vidis, my sme, presne naopak, aj s mensimi detmi chodili stanovat 😀

canis_lupus
autor
16. feb 2022

Tak ja zas nevidím dôvod nesplniť mu sen 😃 protihlukové slúchadlá len stlmuju, tie lasere neviem, úprimne ja som nebola na festivale asi od 15-ky, tak neviem, aké je to silné. Chodila som len na mini trance party.
My sme boli v stane už minulý rok párkrát, ale normálne v kempe. Na festivale neviem, či by som to riskla pri tých ožratých ľuďoch a hluku.
Line- up som ešte ani nepozerala, lebo fakt neviem, či to je dobrý nápad 😂 Radšej by som nejaký menší festival, ale on by proste chcel Armina a bolo by úplne epické mu to splniť 🙈

diewcatqoo
16. feb 2022

@nyusika je rozdiel stanovat niekde v prirode a rozdiel stanovat na velkom hudobnom festivale ;)

barbora0308
16. feb 2022

@canis_lupus Urcite chodte! 🙂 Hlavne zabezpec vhodne sluchadla pre maleho a poriadne si to uzite. Moja sesternica bola na Colourse s manzelom a dvoma malymi detmi (2 rocny chlapcek a 4 rocne dievcatko) stanovat a brutalne si to uzila cela rodina 🙂 Je to iba o vasom nastaveni 👍 ale neboj nebudes prva ani posledna, na letnych festivaloch som velmi casto vidala rodiny s detmi a vzdy som si tak aj hovorila, ze aj ja budem raz chciet takto fungovat.

canis_lupus
autor
16. feb 2022

Včera na karnevale 😂

canis_lupus
autor
16. feb 2022
zuzizu2
16. feb 2022

Tak su festivaly na ktore je super vziat deti, kamoska ta kazdy rok chodi s detmi na pohodu a velmi si to chvali. Ale ono je to aj o tom, ze zabezpecit aby sa dieta malo moznost vyspat.