Legoland máj - jún 2016

onmaria
23. feb 2016

Ahojte, kto sa chystá tento rok do Legolandu?
Prípadne, pridajte prosím skúsenosti s cestou do Legolandu, s ubytkom a samotným vyžitím sa v Legolande. ďakujem

biokozmetika
23. feb 2016

ahoj 🙂 Legoland bol uzasny, my sme boli minuleho roku. Boli sme spolu 2 rodiny a ozaj si to tam uzili pubertacky, nase deti (2 a 4 rocne) a dokonca aj my s manzelom 😀 😀 😀
isli sme autom a dokonca sme sa v Nemecku zastavili na nejakych jazerach a kupali sa (bolo straaasne horuco tak nam to super padlo), deti auto v pohode zvladli, skoro celu cestu prespali
oplati sa ti kupit celorocny vstup ak chcete ist aspon na 2 dni- my sme najprv kupili len 1dnovy a chceli dokupit len na druhy den ale lacnejsie vyslo kupit celorocny, a tak sme tam mohli ist aj 3 den 😉
ubytko sme mali v Gunzburgu (cca 5 min.autom), zajednali sme si cely domcek. a strava idealne si urobit doma ale urcite sa tam da aj dobre najest- ak nemusite riesit peniaze tak sa tam v pohode najete. velmi rada na ten vyletik spominam 😎
ake stare mas deticky?

onmaria
autor
23. feb 2016

@biokozmetika dakujem za odpoved. moje deti maju 3 a 5 rokov, takze male, ale tak je tam urcite aj vela aktrakcii pre take male decka, nie? musim ist kuknut to vstupne. nie, ze nemusime riesit peniaze..ale vies, pokial mam dochadzat 10 km z nejakeho ubytka, to je take divne, nenasla som ubytko v tesnej blizkosti legolandu a co som nasla, tak to mozem rovno byvat v areali, co sa ceny tyka

biokozmetika
23. feb 2016

no u nas sa to oplatilo lebo sme boli 2 rodiny a priznam sa, ze sme to riesili na poslednu chvilu 😀
pre 5 rocne dieta tam je atrakcii dost (tam to ide podla vysky, cca 110 cm a moze ist na vacsinu atrakcii), dcerka mohla ist tak mozno na 3-4 lebo bola malicka ale aj tak sa jej tam pacilo. urcite si to tam deti uziju 😎

onmaria
autor
23. feb 2016

@biokozmetika dakujem 🙂