Ahojte. Je podľa vás dobrý nápad ísť lanovkou s dietatkom? Čo som pozerala videa, ukazuje mi tam okrem kabinok aj lavičkovu lanovku čo ma trošku desí. Ake mate skusenosti???
Choďte druhou stranou, tam sme išli iba 1, zatvorenou, ak si dobre pamätám. A s oveľa menšou.
Ja som bola s pol ročnou dcérou v nosiči, išli sme teda- Chopok-Juh kabínkovou lanovkou
https://www.holidayinfo.sk/sk/jasna-juh
Keď si pozriete mapu, a zakliknete tam- "Len v prevádzke" tak Vám ukáže dve kabínkové lanovky, ktoré jazdia na Chopok.
@sanny2993 na Chopok sme išli s kabínkovou cca s ročnou, to určite zvládne. Boli sme s ročnou aj na lavičkovej otvorenej, ale mala som ju v nosiči, bez nosiča by som na takú nešla, len kabínkovou, ale na Chopok ide taká
@sanny2993 na chopok ide aj zo severu aj z juhu kabinkova lanovka. Lavickova (sedačka) ta ide iba pod chopok ale nie úplne hore. Pre ročné dieťa nie je vhodná, mohlo by ti vypadnúť.
@sanny2993 Tak to je potom Chopok sever, my sme išli z druhej strany. Ale ked som pozrela mapu strediska, tak áno- buď by ste sa vyviesli len sedačkou, alebo si to výjdete od parkoviska peši. Najlepšie asi pozrieť turistickú mapu aby ste mali prestavu o tom ako to je blízko/ďaleko.